Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Domain nevet át tudok irányíta...

Domain nevet át tudok irányítani ingyenes weboldalra?

Figyelt kérdés

Szóval van egy ingyenes honlapom,de szeretnék neki normális domain nevet. Ezen a honlapom kéne üzleti csomagot rendelni, ha domaint is szeretnék.

Ha én külön máshol megrendelem a domaint akkor azt át tudják irányítani a honlapomra? És ki irányítja át, kinek szólja? :)

köszi

2010. szept. 29. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk van egy valami.atw.hu nevű oldalad és az atw-nél beregeled a valami.hu domaint akkor leszedik az .atw-t, de ha másik szolgáltatónál akkor ott kapsz mindent oda töltöd fel a lapod a régit felejtsd el.
2010. szept. 29. 23:43
 2/9 anonim válasza:
Átirányítják szó nélkül. A szolgáltatónak kell szólni, akinél a domain neved regisztrálva van. Fél napon belül megvan az átirányítás. Írásban kell kérni.
2010. szept. 29. 23:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem atw-s, köszi a válaszokat! :)
2010. szept. 29. 23:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért ez nem egészen így működik. Nem mindegy, hogy milyen tárhelyen vagy, az átirányításnál maximum csak a mostani címre tudják átirányítani. Ugyanis a mostani szolgáltatónak is tennie kell azért, hogy működjön a sima ip vagy a dns átirányítás. Amit valószínűleg nem fognak megtenni, mivel náluk direkt van ilyen csomag, ahogy azt írtad.
2010. szept. 30. 05:42
 5/9 A kérdező kommentje:
:(
2010. szept. 30. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Elég sok szolgáltató nem ragaszkodik hozzá, hogy ők legyenek a regisztrátorok. Kivétel a Joomlatárhely meg hasonló drága szarok. Attól függ ki a szolgáltató akinél a tárhely van. Érdemes rákérdezni, hogy így is működik-e a dolog, persze szerintem biztosan. Ha meg nem, akkor www.vipszerver.hu. Ezt alternatívaként tudom ajánlani.
2010. szept. 30. 10:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Az ewk.hu-nál van oldalam, írtam nekik, hogy hogy lehetne megoldani, de nem válaszoltak, még...
2010. szept. 30. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem valami rendes szolgáltatóról van szó. Ilyen esetben nem vagyok biztos abban, hogy van bármi módosítási lehetőséged.
2010. okt. 2. 14:45
 9/9 nyilasattila válasza:
szia best hosting planetot tudom ajánlani ott mindenben tudnak segíteni
2015. jan. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!