Hogyan kell HTML és CSS segítségével "felsorakoztatni" diveket egy nagyobb divbe?
Azt szeretném hogy egy divben ami mondjuk 80% széles, több 300px széles div legyen egymás mellett és ez a sor folytatódjon alatta, és ha szűkítjük a lapot, akkor ami már nem fér ki kerüljön a következő sorba.
Kicsit bonyolult lett ez a mondat, de egyszerűen arra gondolok, hogy egymás mellett legyenek
Próbáltam a pozíciót abszolútra állítani, de rájöttem, hogy nincs konkrét helye.
Próbáltam táblázatba rakni, de az nem tört meg folytatólagosan, hanem összenyomódott.
Próbáltam úsztatással balra, sikerült egymás mellé helyeznem és jól is rendeződtek (csak valamiért ha van <br> a divben akkor azt nem formálja úgy hanem a végét lehadja), csak szét csúszott a dizájn. Kilógtak a nagy divből alul.
Ez nem volt akkora probléma, de nem így szeretném megoldani, mert ha szűkítjük a képernyőt és ugye lejjebb dobálódnak a képek megint ki fognak lógni.
A displayt blockra állítottam, lehet ez a baj.
Tudna valaki jó megoldást mondani?
Örülnék, ha meg lehetne úgy oldani, hogy float:left; és a nagy divet beállítani, hogy alkalmazkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!