Jól élsz a weblapkészítésből?
A válság azért megérződik. Rengeteg cégnek kellett költséget csökkentenie és ez többnyire az új fejlesztéseken mutatkozik meg. 4-5 projekt is van, ami halasztva lett, mert az ügyfélnek haldoklik a vállalkozása.
Nem mondom, hogy megszorultam, deee... ezt a negyedévet biztosan rosszabbul fogom zárni, mint az előzőt.
#3: szintén, a nyarat végig dolgoztam minden nap 12~16 órába, ki is merítettem a teljes KATA és AAM keretet, csak hogy szeptemberig sikerüljön befejeznem minden munkát, amit az őszre szerződtem, és még "olcsóbban" megússzák a partnerek is. Most decemberig szüneteltetem és be jelentkeztem állás keresési járadékra. Most pihenek, és tervezem a következő évet, közbe érkeznek be még márciusban kiállított számlák is...
DE azt látom, hogy sorra szűnnek meg 15~20 éves cégek is, vírusos időt még átvészelték, de jelenlegi gazdasági helyzetet nem bírják.
Jövőre 50% -ot fogok emelni, és az euróhoz fogom kötni a szerződések összegét.
Több bevételre nem számítok, mint az idei évbe volt, bevételben csak stagnálásra,
értékében persze így is kevesebb lesz, hála a 25~30% -os inflációnak. (sok terméknél 100% -os.)
#6: meg az ügyfelek is... több adó, költség - nagyobb díjak.
Nagyobb fejlesztői díjak, nagyobb árak, amit a végfelhasználók fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!