Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi ez a kód? (Kérdésed túl...

Mi ez a kód? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régen ismertem egy olyan html kódot (vagy lehet nem html kód volt...), szóval az egésznek az volt a lényege, ha azt beraktam az oldalamra, akkor az egész fekete-fehér lett... nem tudjátok, hogy mi ez a kód?
2010. szept. 26. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

nem egy css volt?

amibe meg volt adva, hogy

pl

body {background: black; color:white;}

és akkor fekete háttéren fehér a szöveged, pl.

de mondjuk a képek ettől se lesznek más színűek, szal mindent ami van az oldalban át kell szinezni akkor,

ezt megteheted agy db css fájllal, amiben külön mindennek a színe meg van adva, mittomén a table, td, a keretek színe, a divek szine, menü színe és minden ami az oldaladban van.

Olyanról még nem hallottam, hogy egy egyetlen kódtól az egész átmegy grayscale-be a képek is meg minden, szerintem olyan nincs.

2010. szept. 26. 23:19
 2/2 A kérdező kommentje:
de pedig van biztos, nekem régen volt ilyenem... azért köszi :)
2010. szept. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!