Mennyibe kerül most egy szakember által elkészített weblap?
De amugy van 2 millios erteku weboldal is. Attol fugg mit tud az a weboldal, milyen funkcioi vannak es lehetne sorolni.
Akik alularaztak a webdesigner munkajat azok hasonlitanak a coworker alularazos indiaiakra.
Szerintem egy komplexitás függő.
Jelenleg egy olyan weboldalon dolgozik full stack fejlesztőként, amit már kb 5 éve fejlesztenek, még most is folyamatosan mennek bele az új featurek és olyan komplex maga a weboldal használata, hogy hónapok után még én sem értem minden részét és itt csak a "kattintgató, felhasználói élményről" beszélek.
Ezen nagy fizetéssel éveken át minden legalább 3 fejlesztő dolgozott, plusz tanuló anyagok, dokumentáció készítés stb... miatt magasabb beosztású vezetők is sokat foglalkoztak vele.
Meg persze külföldi utak, különféle tradeshow szerű helyekre.
Szerintem bőven 150 millió felett lehet már a fejelsztése, úgy hogy még nem készült el és még nem adták el a szoftvert, de majd ipari felhasználású lesz.
"A szolgáltatók 30%-a nem tesz közzé árat a honlapján. Marad 70%. Ezek az árak sokszor belépő árak, minimál árak, tehát nem mondják meg, hogy mennyit fogsz fizetni a honlapodért végül, hanem csak azt, hogy mennyit fizetsz minimum. A legolcsóbb csomagokhoz tartozó belépő árak átlaga az első 30 találat alapján 120 ezer forint, a drágább csomagok esetében 620 ezer forint az eredmény." (2022-ben)
Forrás: [link]
(Hogy a hitelességen mennyire javít vagy ront az, hogy ő maga is vállal ilyet, azt nem tudom...)
14-es aki írja az megmondja, ha az ügyfélnek egyedi igényei vannak, azt beszélik meg hogy az mennyi, és az alapján az írt árhoz még az a ár is jön.
Valaki nem csomagokban számolja a weboldal árát, hanem tételesen levezeti, hogy mi mennyi, és a változtatás ára is ott van ezeknél az áraknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!