De nálam a dobozban lévő szöveg érinti a doboz oldalát. Ha a szövegnek adok meg szélességet, akkor az egész kicsit balra csúszik. Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne tetszőleges szélességet megadni?
Ne haragudj, de senkit nem érdekel az, hogy "hogy néz ki" amit össze akarsz húzni. Ezalatt azt értem, hogy csak a html tagektől és a meglévő css-től függ, hogy mit és hogy lehetne jól megoldani. Te belinkeltél egy képet valamiről, de nem látjuk mögötte a html-t, így max vakon meg tudjuk mondani, hogy flexeld meg kézzel
2022. jún. 11. 17:19
3/9 anonim válasza:
Még mielőtt nekiesel a flexboxnak nem ártana a paddinggal tisztában lenni, bár elég homályos, hogy mit szeretnél, pláne kód nélkül.
2022. jún. 11. 19:51
4/9 A kérdező kommentje:
2
Nekem szamit, mert eleg rondan nez ki, hogy a szoveg vege eppen hogy vegiger
Ezeket kicsit tanulmányozd, szerintem ennyi elég ahhoz amit szeretnél. En is erről az oldalról tanultam meg az alapokat.
A többi válaszolót meg nagyon szépen kérem, hogy vagy legyen kedves egy kérdezővel és segítsen neki türelmesen, vagy inkább tartsa meg magának a véleményét.
2022. jún. 15. 05:03
7/9 anonim válasza:
A kommentet, amire ötös válaszomban reagáltam már törölték.
2022. jún. 15. 11:56
8/9 anonim válasza:
#7 Akkor bocsánat miatta.
2022. jún. 15. 14:12
9/9 anonim válasza:
Az egyszerűség kedvéért újraalkottam neked a képen szereplő példát, hátha így jobban átlátod az összefüggéseket.
Amúgy a doboznak adsz egy paddinget az megoldja a problémád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!