Hogyan készíthetek html fájlt?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam eddig egyszerű szövegszerkesztővel és Microsoft Office Word-el, de a Word csak htm fájlt csinált. Nekem html kell! Ha lehetne, magyarázza el valaki mi a különbség a htm és a html fájl között!2010. szept. 16. 19:16
1/6 anonim válasza:
ms Office-t felejtsd el ilyen célra!
két különbség van:
- az htm 3 karakter, a html pedig 4.
- a html-ben vagy egy l-betű.
2/6 anonim válasza:
Tanuld meg a html nyelvet, utána pedig ajánlom a Notepad++ -t fejlesztési célokra.
3/6 anonim válasza:
A jegyzettömbel is csinálhatsz html vagy htm fájlt, ezt úgy csinálhatod meg, hogy a jegyzettömbe rá kattintasz a Fájl--->Mentés másként-ra és be írsz neki valami nevet és utánna írod hogy htm vagy html majd kiválasztod az alatta levő gördülő sávból, hogy Minden fájl és elmented . pl.: akarmi.html
4/6 anonim válasza:
Úgy tudom hogy az a különbség a htm és a html fájl között, hogy a régebbi vindózok 3 karakteres kiterjesztést tudtak csak kezelni. Ma már viszont szinte bármilyen hosszúságú lehet a kiterjesztés. Ezért a HTML nyelven írt fájlok régen htm kiterjesztésűek voltak, ma már viszont egy jó ideje html kiterjesztésűek. Amúgy semmi különbség nincs.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettek!
2010. szept. 17. 14:40
6/6 dag válasza:
Notepad++, editplus, jegyzettömb, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!