Mennyibe kerülne egy ilyen honlap?
Figyelt kérdés
Különböző fülek, benne témák amik amolyan interaktív videóként működne (kattintasz, megmondja mi az, ki lehet jelölni dolgokat belőle, elmenteni kulcsszavakat), figyeli a haladásod, interaktív feladatok is lennének
Valamint előfizetéses szolgáltatást nyújtana.
2022. febr. 17. 07:47
1/6 anonim válasza:
nem egészen áll össze a fejemben a kép mit is akarsz, de ha sok funkció és idő, akkor több millióval számolhatsz a fejlesztésre, a fenntartási költség jó kérdés mennyi lenne
3/6 anonim válasza:
így alsóhangon egyértelműen 7 számjegyű az összeg szerintem is. pontosabbat ennyiből nehéz becsülni, de gyanús, hogy kell grafikus (is), meg egy jó frontendes nyilván. backend szerintem minimális. de semmiképp sem egy emberes feladat, szóval vagy nagyobb céget érdemes megbízni vele vagy egy frontendben erős fullstack-est aki kiszervezi a grafikai részt
4/6 anonim válasza:
*kiegészítés* a "nagy cég" alatt azt értem, akinek mindenre van embere. tehát nem egy 3 fős marketingügynökség akiknek a wordpress a fő profiljuk
5/6 anonim válasza:
Interaktív videóra egy példa. https://www.youtube.com/watch?v=DHKgrwfS218
Lemegy egy videó, aminek a végén választhatsz 2-3 opcióból, és a szerint megy tovább a történet.
Maga a kiszolgáló weboldal nem túl bonyolult, én pár százra mondanám.
A történet és alapján videók készítése, esemény lánc feltöltése, már külön projekt(ek).
6/6 anonim válasza:
50-100 millió forint simán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!