Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a belépőbox HTML kódja?

Kloy kérdése:

Mi a belépőbox HTML kódja?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ójaj. Az baj ha ezt itt kell megkérdezned. Pedig megtehetnéd, hogy balra a "mindenben kereső" szöveget kijelölöd odáig, hogy "témában kereső" és jobb klikkel rámész a "Kijelölés forrásának megtekintése" menüre.
2010. szept. 10. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen... de igazán nem értettem, hogy mire akart kilyukadni
2010. szept. 10. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azt sem igazán értem, hogy a kérdés mire akar kilyukadni.
2010. szept. 10. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló tökéletesen leírta, hogyan kell egy HTML forrást megnézni FF-el. Tehát a válasz a kérdésre 100% és extraként megtanít HTML forrásokat tanulmányozni, amiből tanulni lehet. Erre még +300% :D

A kérdező meg nem ért a HTML-hez, ezért nem tudja a kérdést se feltenni...

Egy "belépő-box" általában 3 darab INPUT-ból áll. Ezek között az egyiknek TYPE-ja TEXT, a másiké PASSWORD (így rejtve marad a begépelt kód), a harmadiké meg SUBMIT (ez lesz a végrehajtó gomb)

Az, hogy működjön is... kell PHP-zned.

Az egészet egy FORM-ba kell építened, aminek a METHOLD-ja POST és a FORM ACTION-je mondjuk egy feldolgozó PHP fileod lesz, ami végrehajtódik és amit beleírsz azt fogja csinálni...

De ha hirtelen ez így semmit sem mond, akkor vegyél valamilyen HTML és PHP oktató könyvecskét...

2010. szept. 11. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 06:49
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!