Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen online tesztes oldalaka...

Milyen online tesztes oldalakat ismertek?

Figyelt kérdés
Mennyire vagy hűséges? Milyen nő illik hozzád? Mikor fogsz megházasodni? És hasonlók..
2022. jan. 28. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez miért weblakpészítés kategória?
2022. jan. 28. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert ilyen oldalt akarok csináltatni.
2022. nov. 10. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Tehát, akarsz csinálni egy tucat tesztes oldalt, de még arra se vagy képes, hogy utánanézz a meglévőknek?

Na és mesélj: milyen rendszerrel kívánod megvalósítani az oldalt?

2022. nov. 10. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, de szerintem valamit félre értettél. A kérdés oka, hogy hátha van olyan amit én nem ismerek. De nem értem miért kell kioktató, flegma stílusban írni.... Neked ettől jobb? Nem sokkal jobb kedvesen, normálisan beszélgetni? Szerintem igen. Kérlek te is próbálj pozitív lenni, mert ez a hangnem minden csak nem pozitív. Sőt inkább tenyérbemászó :)
2022. nov. 10. 19:08
 5/8 anonim válasza:
Nagyon adom a válaszod kérdező. :D Annyira zseniális és mellé mennyire igaz is. Van itt pár megkeseredett szakértő. Aki csak kötekedni van sajnos itt. Nekik ez az öröm jut csak.
2022. nov. 10. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen oldalt akarsz csinálni, akkor nyilván már bőven utánanéztél a dolgoknak és megvan a terv, hogy milyet akarsz csinálni.

Ha meg csak érdekelnének új ilyen oldalak, akkor meg nem webfejlesztés kategóriába kellett volna tenni.

2022. nov. 10. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Ritka nagy primitív retardáltságok ezek a facebookos "tesztes" appok/oldalak, simán csak pszeudovéletlen-számok alapján dobják fel az eredményeket.
2022. nov. 11. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
És a kérdésnek tényleg semmi köze a webfejlesztéshez, nem azt kérdezted, hogy hogyan csináld meg.
2022. nov. 11. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!