Szerintetek milyen ez az oldal Jó, Közepes vagy gyatra?
Figyelt kérdés
www.lunia.lapunk.hu sztem elég jól sikerült de mások véleményére is kiváncsi vagyok2010. szept. 7. 23:50
1/11 anonim válasza:
Erre mit lehet mondani? Ugyanolyan szar mint az összes többi portálépítő "honlap".
A legviccesebb a "Még most kezdtük el fejlesztgetni az oldalt" szöveg, hiszen fejlesztésről itt szó sincs, csak tartalommal töltheted fel a lapot.
Helyesírási hibákról nem is beszélve.
2/11 anonim válasza:
Szerintem meg ügyesek vagytok,nekem tetszik.
3/11 anonim válasza:
Teljes mértékben osztom carbohydrate véleményét.
4/11 anonim válasza:
Ne haragudj de ez nagyon gagyi.Ha normális honlapot akarsz csinalni a legegyszerubb modja szerintem hogy leszedsz egy html templatet es azt atszerkeszted utana meg feltoltod valami free tarhelyre mert ezek az mlap meg társai nagyon sz*rok
5/11 A kérdező kommentje:
szal gyatra azér kössz majd igyekszem hogy jobb legyen
2010. szept. 8. 23:35
6/11 anonim válasza:
Szerintem ha drupal-ban kiépítenéd ugyanezt, akkor teljesen stimmelne. Próbálkozz abban, mert ott mégiscsak több a lehetőség. Kezdésnek javasolnám a neobase.hu oldalt szervernek. Gyakorolgass benne és ha sokat foglalkozol vgele, akkor 1-2 hónapon belül kitapasztalod. Olvass drupal-os forumokat is. Ebbe meg nézz bele: drupal.hu Hidd el, ezzel a rendszerrel szinte bármit meg tudsz csinálni. A drupal.org-on rengeteg skin-t le tudsz hozzá tölteni teljesen ingyenesen.
7/11 anonim válasza:
Én eggyet értek carbohydrate-vel. Tanulj meg inkább programozni html-ben php-ban vayg akár javascript-ben de így szart sem ér az egyész.
8/11 anonim válasza:
nem kell ahhoz php+java script nyelv tudas h jo és szép oldalt lehessen csinalni (igaz nem árt), de a html tényleg fontos
9/11 anonim válasza:
A baloldali menü ronda.
- a menü legyen sima narancs alapon fekete betű
- ha meg fölémész, akkor fekete alapon narancs betű
és a betűtípus a menüben legyen Arial
(ugyanolyan narancs szín legyen mint amilyen a keret)
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!