Manapság van még értelme HTML, CSS kódolást tanulni?
Bocsi, ha hülye a kérdés, nem értek a témához, csak kíváncsi vagyok.
Szóval úgy vettem észre, ma már a front end webfejlesztés inkább grafikus programokkal történik, vagyis inkább megrajzolják a weboldalakat (vagy sablonokat használnak), nem pedig lekódolják őket. Ebben van bármi igazság?
Tehát ha valaki front end dev szeretne lenni, inkább a design szoftvereket érdemes tanulnia, mint a kódolást?
"Manapság van még értelme HTML, CSS kódolást tanulni?"
Van.
"Szóval úgy vettem észre, ma már a front end webfejlesztés inkább grafikus programokkal történik, vagyis inkább megrajzolják a weboldalakat (vagy sablonokat használnak), nem pedig lekódolják őket. Ebben van bármi igazság?"
Nincs.
"Tehát ha valaki front end dev szeretne lenni, inkább a design szoftvereket érdemes tanulnia, mint a kódolást?"
Inkább kódolást.
Kifejtve: akik "grafikus programokkal" "megrajzolják" és abból legeneráltatják a (nem éppen optimális) HTML/CSS-kódokat vagy sablonokat használnak azok nem front end fejlesztők. A front end fejlesztés kicsit több ennél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!