A legutóbbi wordpress frissítésem befuccsolt, backupolnom kellett. Most kijött nemrég az újabb frissítés, lehetséges, hogy most nem lesz gond?
Igazából nem értem a kérdést. (Mármint az okot...)
Semmilyen logot vagy információt nem osztottál meg, hogy mi miatt volt sikertelen az előző frissítés, így ezt még megjósolni sem lehet.
Ellenben: ha nem vagy amatőr és nem csak hobbiból szórakozol vele, akkor biztosan rendelkezel normális teszt és fejlesztő környezettel is, amiknek a kódja és db struktúrája megegyezik az éles környezetével így a legegyszerűbb ha kipróbálod.
Amennyiben csak hobbiból szórakozol vele, akkor pedig szintén azt tudom javasolni, hogy másold le és a másolatot használd teszt környezetnek és ott ki tudod próbálni. Ettől biztosabbat senki nem fog tudni mondani, pláne ennyi információból.
köszönöm a választ. Amatőr vagyok sajnos...
A klasszikus bejegyzésszerkesztő plugin okozta a gondot, de miután letöröltem a plugint, sőt több plugint is, akkor is sikertelen volt, és azokról már emailt sem küldött a rendszer.
Az a baj, h a tárhelyemen fizetőssé tették a backupolást, így nem merek nekifogni. Mondjuk találtam egy érdekes megoldást, csak nemtudom tényleg működőképes-e, tehát, hogy dropboxból visszaállítani??? Elég sci-fisen hangzik nekem :D
Ha csak játszol vele, akkor legyen a local dev környezeted (az ingyenes) és az "éles" környezeted van csak a tárhelyen ami 100%-ban megegyezik a helyivel.
Ha van rajta fontos tartalom akkor pedig sürgősen költöztesd el onnan vagy fizess a backupért, mert mentés nélküli éles környezet nem lehet.
(Nálam pl - igaz az nem wordpress, de lényegtelen - a db az óránként mentődik 48 órán át. Utána napi 1 mentés van amire vissza lehet állni 30 napig. aztán heti 1, 2 hónapig és utána havi 1 fél évig, majd évi 1. és ez csak az adatbázis. mindez raid0-ás köteten egy szerveren) Amiről nincs mentés, az nem is volt igazán fontos akkor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!