Javascriptben hogy tudok egy másik fájlban lévő tartalmat megváltoztatni?
Azonos oldalon belül, külön frame / iframe -be lévő lapok elérhetik egymást. (Más hoston lévők viszont nem, max akkor ha Access-Control -ban engedélyezve van...)
window.parent ... és contentWindow amire szükséged lesz hozzá.
Pl. egyik frame -ből a másikat:
window.parent.document.querySelector('#iFrameIDja').contentWindow.document.querySelector('#divIDja')
Van két külön fájl
Nagyvonalakban az egyikben van egy gomb
Ez a gomb valamiylen eseményre jön létre ez tök oké.
Azt akarom ha a gomb megjelenik, akkor a kép is jelenjen meg. De a kép külön fájlban van. Nem tehető át.
Én így értem a kérdező elképzelését:
- van két html file, amik ugyanazon a gépen vannak megnyitva,
- az egyiken van egy gomb, ami ha megnyom, akkor a másik megjelenített html fileban látható lesz egy kép
Erre javasoltam localStorage-on keresztüli kommunikációt a két oldal között, az első beállít egy értéket a gombnyomásra, amit a másik oldal periodikusan ellenőriz és az értéknek megfelelölően megjeleníti a képet.
A 0%-os visszajelzésből következtetek, hogy nem nagyon ment át a tömör üzenet, se a kérdezőnek, se a potenciális válaszolóknak.
php fájlokról van szó, és igen, az a lényeg, hogy az egyik fájlból valahogyan elérjem a másik fájlban lévő dolgot, tökmindegy, hogy mi az.
De nem érem el, és nem tudom van e erre megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!