Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A blogomra miket lehet kirakni?

A blogomra miket lehet kirakni?

Figyelt kérdés
úgyértem, ha egy sztárról kiraksz képet, vagy hanganyagot az legális??
2010. aug. 31. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

elméletileg nem (ha nem te készítetted)

gyakorlatilág mindenki lesz@rja

2010. aug. 31. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha más fájlmegosztón van az anyag, mondjuk videó a YouTube-on, és nem te töltötted fel, valamint van lehetőség a videó beágyazására, akkor minden további nélkül beteteted. A jogtalan feltöltést ugyanis nem te csináltad. Linkelni, beágyazni meg egyelőre nem tilos egyetlen országban sem. Ha a Google kiköp fél másodperc alatt Lady Gagáról 10 000 képet, azokat nyugodtan használhatod, hiszen bárki hozzáférhet, akárcsak a videókhoz, valamint a zenei megosztókon talált zenékhez.
2010. szept. 1. 01:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :))
2010. szept. 1. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja ahogyan irták előttem

Illegális feltöltésekre akkor állnak rá, amikor azok veszteségeket okoznak egy nagy cégnek, vállalatnak.

Pl én megvenném az Adobe összes termékét(mert sok pénzem van és nincs mit csináljak vele :D:D ) és kitenném a saját oldalamra hogy le lehessen őket tölteni, akkor az már nem csak hogy illegális hanem már törvényel is számolni kell

Szerzői jog meg miegymás

2010. szept. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!