Melyik weblap készítőt kezdjem el tanulni, amivel tényleg a legegyszerűbben, és a kvázi "legjobb" weboldalt tudom összerakni?
Van már 100 webdomainom (még levédetlen), amik szabadok, de abszolút azokat szeretném elkészíteni, és legalább 5-10 darabot én magam szeretnék elkészíteni. De még kb semennyire sem értek a webfejlesztéshez, és társaihoz, csak a gépekhez, szoftverekhez.
De tényleg szeretnék megtanulni, 1 ilyen weblapkészítőt, amivel meg tudok csinálni néhány komolyabb oldalt, hogy a főbb elképzeléseimet megvalósíthassam.
Szóval melyik a legegyszerűbb, és leghatékonyabb, legérthetőbben használható weblapkészítő program?
Én a Mobirise-t ajánlom.
Bootstrap alapú statikus weboldalakat készíthetsz vele. Minden egyszerű oldalhoz kiválló, marketingben landing vagy sales oldal. De lehet szép egyoldalas vagy többoldalas weblapokat is összerakni. Zéró HTML vagy CSS tudás nélkül is. Alaphelyzetben ingyenes, a plusz sablonok és néhány bővítmény a fizetős. de ezekre nincs igazán szükséged. Egyedül a kódszerkesztőre, ha bele szeretnél nyúlni a kódba, de oda meg már kell a HTML, CSS és Bootstrap ismerete.
Kész blokkokat kell behúzni az oldalra és átírni a szövegeket, képeket lecserélni vagy a színeket, betűtípusokat.
Itt tudod letölteni: [link]
Itt találsz egy online tanfolyamot hozzá:
A #4-es pontosítás után én ezt nem javasolnám, mert lehet teljesen feleslegesen dolgozik vele, ha később a fejlesztő esetleg nem bootstrap-re épít.
Ettől függetlenül nem tűnik rossznak: kezdőknek statikus bemutatkozó oldalt összerakni teljesen jó lehet.
11# Igen, kezdetnek végülis teljesen jó lenne egy ilyen 1-2 oldalas megoldás, hisz csak egy bemutatkozónak kell egyenlőre az oldal, meg hát hogy legyen valami az oldalon, ami arra utal, hogy mi is lesz ez igazán...
Köszi a válaszokat!
#12 Nem mondanám feleslegesnek, Wordpreshez például van plugin amivel simán átkonvertálhatja a Mobirise-ben szerkesztett oldalt.
Ha sokalja a 65 Eurót a pluginért van leírás a manuális konvertálásról az sem egy ördöngős dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!