Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell igazi saját...

Hogyan kell igazi saját weblapot csinálni? -nem arra gondoltam pld:hupont.hu. Hanem egy igazi rendeshonlapot. Olyanokaz hogy pld:myvip. Olyanra gondolok hogy pld:ez a linkje:én666lapom.hupersze ilyen nincs de hogy kell.

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy hogyan lehet saját domain-ed (címed), akkor regisztráltatni kell egyet. Ezt bármelyik webhosting cég elvégzi neked. Kb. 2500Ft 2 évre. Namost ezzel nem tudsz mit kezdeni ha nincs valamiféle tárhelyed. Ha a Dotroll-nál regisztráltatsz egy domain-t, akkor kapsz 50MB ingyenes, reklámmentes tárhelyet, ami semmire nem (lesz) elég, de kezdésnek és tanuláshoz elegendő.

Ha magára az oldalak készítésére vagy kíváncsi, akkor ismerned kell az XHTML-t és a CSS-t. Ezután, hogy komolyabb dolgokat is tudj csinálni, meg kell ismerkedned a PHP-val.

2010. aug. 28. 13:02
 2/5 anonim válasza:
Atw a legjobb . És legygyorsabb. és könnyű kezelni a php-t is . ;) Ha kell valakinek egy kis php segítség . ;) Msn : zsoix14@freemail.hu
2010. aug. 28. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:
megprobálom, köszi a válaszokat
2010. aug. 29. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

12:16 szerintem te nagyon tévedsz..

Még hogy az atw a legjobb ingyenes??

Ha fizetnének akkor sem futattnám az ők tárhelyükön az oldalam..

Reklámok! + lassú és gyenge a tárhelyük..

Nem megfelelő, szerintem a legrosszabb, nem pedig a legjobb.

A kédezőnek, igazi weblapot csak jól megtanult programozási tudással tudsz megcsinálni.

Mivel nem kis meló

2010. szept. 4. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
13:13 én nem tudom még nem tapasztaltam de léci ne veszekedjetek én a kérdésre a választ várom.Ha valakit megsértettem bocsánat,de sok kérdés alatt mindenki veszekszik nem tudom h ez mire jo???
2010. szept. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!