Hogyan kell igazi saját weblapot csinálni? -nem arra gondoltam pld:hupont.hu. Hanem egy igazi rendeshonlapot. Olyanokaz hogy pld:myvip. Olyanra gondolok hogy pld:ez a linkje:én666lapom.hupersze ilyen nincs de hogy kell.
Ha arra gondolsz, hogy hogyan lehet saját domain-ed (címed), akkor regisztráltatni kell egyet. Ezt bármelyik webhosting cég elvégzi neked. Kb. 2500Ft 2 évre. Namost ezzel nem tudsz mit kezdeni ha nincs valamiféle tárhelyed. Ha a Dotroll-nál regisztráltatsz egy domain-t, akkor kapsz 50MB ingyenes, reklámmentes tárhelyet, ami semmire nem (lesz) elég, de kezdésnek és tanuláshoz elegendő.
Ha magára az oldalak készítésére vagy kíváncsi, akkor ismerned kell az XHTML-t és a CSS-t. Ezután, hogy komolyabb dolgokat is tudj csinálni, meg kell ismerkedned a PHP-val.
12:16 szerintem te nagyon tévedsz..
Még hogy az atw a legjobb ingyenes??
Ha fizetnének akkor sem futattnám az ők tárhelyükön az oldalam..
Reklámok! + lassú és gyenge a tárhelyük..
Nem megfelelő, szerintem a legrosszabb, nem pedig a legjobb.
A kédezőnek, igazi weblapot csak jól megtanult programozási tudással tudsz megcsinálni.
Mivel nem kis meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!