Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hány másodperces lehet egy...

Hány másodperces lehet egy Flash Banner?

Figyelt kérdés

Készítettem egy Flash bannert, de csak olyan 20-23 mp-ig játsza le, tovább csak feketeség van és még kellene hogy játsza tovább is..

30mp-s a kész animáció.

2010. aug. 27. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan hosszú amilyen hosszúra csinálod. Valamit te csesztél el ha nem megy.
2010. aug. 27. 20:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Háát..

nem tudom :(

Másodszor is kirendereltem, és ugyanott elsötétül, pontosabban 20mp-nél tiszta fekete lesz az egész kép.

2010. aug. 27. 20:12
 3/10 Alastor22 ***** válasza:
Márpedig, ha a program, amivel készítetted, nem korlátoz (demo, trial, shareware), akkor te rontottad el valahol.
2010. aug. 27. 20:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem korlátozott. Eredeti, megvásárolt program.

De rájöttem mi a gond :D

Tényleg én csesztem el.. vagyis nem csesztem el semmit mert rendesen, pl avi ba exportálva rendesen mutatja.

Csak a program az utolsó részt nem vette figyelembe,

mivel 3 10mp-s részekből áll

2010. aug. 27. 20:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Illetve, kellene egy olyan segítség hogy..

Lassan játsza le miután felmásoltam és beállitottam szépen..

Utána lassan játsza le az animációt...

akadozva..

Hogy lehet beállitani hogy elöbb betöltse és utána játsza le?

2010. aug. 27. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát csinálsz egy preloader-t hozzá. Milyen szoftverrel csinálod?
2010. aug. 28. 00:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Oké! Neked van egy másik kérdésed is fent. AZ AFTER EFFECTS NEM FLASH ANIMÁCIÓT KÉSZÍT! Te nem flash animációt raktál a lapodba, hanem egy sima videót, ezért beszélsz itt olyan zöldeket, hogy ennyi meg ennyi másodperc...
2010. szept. 6. 05:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsónak..

Én beszélek zöldeket?

Mikor te nem tisztába, kis okos..

Ha megnézted volna előbb és utána pofáznál itt! Már elnézést de még te vagy felháborodva??

Nos ha megnézed Exportáláskor lehet SWF-be is menteni, ha megnézted volna illetve tisztába lennél..

Plusz ha amugy is meg csak AVI-ba mentené, akkor meg átkonvertálnám SWF-be és akkor is kész.

2010. szept. 6. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy swf-be, vagy flv-be konvertálod a videódat, attól az még videó marad.
2010. szept. 7. 07:54
 10/10 anonim ***** válasza:
A vissza válasz csak erősíti a szegénységi bizonyítványodat. Nem kellett volna. Attól még, hogy swf hordozóba ágyazod a videódat, az nem lesz flash animáció.
2010. szept. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!