Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lehet pl ilyen oldalt létrehoz...

Lehet pl ilyen oldalt létrehozni? Www. Ladygagafan.hu vagy valami ilyen hasonló? Ami nem xarr mlap.hu meg ilyenek.

Figyelt kérdés
És Ha lehet,akkor azért fizetni kell?
2010. aug. 27. 18:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
először mlap.hu-n keztem,aztán áttértem a lapunk.hu-ra, de az egyik se ún. "komoly"- nekem már a hobbim lett a honlap/fanpage/szerkesztés és komolyabb oldallal is szívesen megpróbálkoznék. Ha esetleg nincs ilyen,akkor valami hasonló, de nem fizetős. előre is köszönöm mindenkinek:)
2010. aug. 27. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak tudnál írni.
2010. aug. 27. 18:48
 3/11 A kérdező kommentje:

most mi a bajod? tán rosszul írtam valamit? :O

Ja és az ilyenekre nincs szükségem!

Csak olyan válaszoljon,aki tud a kérdésre válaszolni!

2010. aug. 27. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:

őőő.... a gportált nézted már?

szerintem az a legjobb a gagyik között... ha meg egyedit akarsz, akkor e107

2010. aug. 27. 19:03
 5/11 anonim válasza:

lehet létrehozni de fizetős. 30ezer körül kezdődnek.:)

de lehet h 20ezerből megúsznád.xd

De az ml is megújult bár még attól a színvonal mégsem olyanjó, de a gp-vel nagyonjól lehet bánni.

a freeweb.hu-val is csodákat lehet művelni, csak pár kód kell hozzá.

2010. aug. 27. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Évi 15 ezerből meg tudod úszni. De, ha nincs rá évi ennyi pénzed, bérelhetc ingyen tárhelyet is(pl: atw.hu, freeweb.hu stb). Ha nem akarsz sokat tanulni, akkor a freewebsablon.hu-ról szedhetc le html sablonokat, amiket notepaddal átszerkeszthetssz. Egy ilyen sablont nagyon egycerűen át lehet írni. Remélem tudtam segíteni! A helyesírásért bocsi
2010. aug. 28. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Persze, gratulálok html-ben portál... Sok eszed van utolsó...

Évi 2-3 ezer ft-ból meg lehet úszni egy ".eu"-s oldalt.

Domainbérlés 2-3 ezer egy évre. Tárhelyből ingyeneset kell választani. Mindenképp olyat, ami tud php-t és mysql-t futtatni. Ha nem tudsz saját php programot írni, akkor keress egy sablont pl amit fentebb említettem (e107) és azt alakítsd át a saját igényeidre. Mivel gondolom viszonylag sokszor frissítenéd a tartalmakat, ezért semmiképp sem ajánlom a html-t. Az egy leírónyelv, nem alkalmas arra, hogy portált üzemeltessenek vele.

2010. aug. 28. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Természetesen én se úgy gondoltam, hogy teljesen html! Lehet php sablont is letölteni innen, egyébként tényleg kell hozzá php, ezt én is tudom!
2010. aug. 28. 14:36
 9/11 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy nem lehet olyat ingyen csinálni.... köszi :)
2010. aug. 28. 16:05
 10/11 anonim válasza:

www.atw.hu

vagy pedig még az uw.hu -t tudom ajánlani :)

Ágos

2010. aug. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!