Hol a hiba a POST requestben?
Figyelt kérdés
Van egy python kódon, azt szeretném átvinni Node.JS-be.
Egy URL-re kell posztoljak, így néz ki a python kód:
Nem hibátlan, viszont azt az eredményt adja vissza, mint amire nekem szükségem van.
Viszont, Node.JS-ben, a kódom így néz ki:
és azt kapom válaszul a szervertől, hogy nem adtam meg nevet.
mi lehet a gong?
2021. júl. 14. 22:28
2/6 anonim válasza:
Rosszul használod a technológiát. Az elképzelésed jó, de nem megfelelően alkalmazod az axiost.
Ebből el tudsz indulni, illetve rengeteg stackowerflow kérdés foglalkozik konkrét megoldásokkal. Azon se lennék meglepődve, ha ctrl + c / ctrl + v szintű megoldást találnál, hiszen itt csak az axiost kell megfelelően használnod.
Amit az 1 ír, szerintem működőképes, de ha kulcsokra lesz szükséged, akkor nem úszod meg az utánajárást.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1, működik 😂
2021. júl. 15. 13:58
5/6 anonim válasza:
had segítsek, ha nem jössz rá: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Értem :D Ilyen butaságot de régen csináltam, köszi a segítséget :)
2021. júl. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!