Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kitanulható-e internetről a...

Kitanulható-e internetről a webfejlesztés?

Figyelt kérdés

Érdekel ez a szakma és már elkezdtem az alapokat (HTML, CSS), de a bonyolultabb résszel (JS, PHP, MySQL) még nem foglalkoztam.

Szeretnék "komolyabb" weboldalakat létrehozni, ahova be lehet jelentkezni / ahol lehet kártyával fizetni / ahol az ügyfél egyből kap e-mailben számlát rendelés/foglalás után, stb.

Ezek a részek is kitanulhatóak youtube tutorialokból? Vagy hogy lenne érdemes elkezdeni a tanulást?

2021. júl. 12. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: Igen!
2021. júl. 12. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Lassan bái megtanulható az internetről.
2021. júl. 12. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

igen megtanulható

"youtube tutorialokból?"

ha már tudod mire keress rá, a youtube inkább időpazarlás lesz

egy sima forráskód (részlet) + 1-2 mondat magyarázó szöveg elég lesz

2021. júl. 12. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 nak igaza van. Csak az elején kell videó később többre mész a stackoverflow-al :).

Találj ki egy projektet, és azt valósítsd meg. Ne csak példa kódokat írj. Hanem egy teljes projeltet vigyél végig. Ha elakadsz, akkor google :) sok sikert :)

2021. júl. 12. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze. Nekem egy cégnek kellett a weboldalára egy folyamatosan frissülő gráfot csinálnom adatbázisból. Úgy hogy konkrétan csak C-ben programoztam addig alap dolgokat. Pár nap alatt el lehet jutni erre a szintre. Tovább nem foglalkoztam vele mert nem az én világom a programozás. :D
2021. júl. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!