Mit tud ez a csomag? (Magyar Hosting)
[link] - Tempo csomagot nézem
Jól értem, hogy kapok vele egy olyan felületet, ahol wordpress sablonokat tudok használni, ugye?
Tudok itt 2 nyelvű honlapot készíteni? Ha nem tud valaki ajánlani másik szolgáltatót?
már írtam nekik, de még nem jött válasz ;)
Ennek az árnak a feléért tízszer olyan jót kapsz. Ez egy nagy hulladék. Még egy fix IP címük sincs.
Semmit nem tartalmaznak a csomagjaik, de teleírták ingyenes beépített komponensekkel, hogy jó hosszúnak tűnjön a lista...
Ezért a szolgáltatásért évente 2000 forintnál többet nem adnék, és még az is sok...
Nem az első válaszoló vagyok, de ismerősömnek ez vált be:
A tárhely kezelő felületén lesz egy opció, amivel az alap WordPress rendszerét egy onnan választható sablonból feltelepíti neked...
DE! Ettől még nem lesz 2 vagy többnyelvű... neked kell majd még testre szabni a blogmotort, hogy olyan legyen amit szeretnél.
A legolcsóbb szolgáltatót nem mindig érdemes választani.
Ha olcsó, sokan használják, sokakkal osztozol egy szerveren.
Így pedig egy ilyen mint WordPress ami elég hardver pazarló,
hamar lassú weboldal lesz az eredmény, amivel nem tudsz mit kezdeni.
(Az olcsó árat úgy tudják kigazdálkodni, ha annyival többször értékesítik a hardvert)
A drágább se garancia a gyorsaságra, de kevesebben választják, így kevésbé terhelt szervert kapsz.
Annak a tárhelynek, ahol kevesebb mint egy ezres / hónap az ára, csodát ne várj, többszörösen túl kell értékesíteni, hogy kitermelje a szerver üzemeltetését, karbantartását, céges működtetését...
Nem kell gyorsnak lenni, információs honlap lesz, lenézik róla a telefonszámom, meg lesz egy normális email vímem
De a kérdés az volt, hogy ha jól értem, akkor nem kell semmit mókolnom, lesz egy wordpress szerkesztésre alkalmas felület…
igen, egy alap WordPress sablonnal.
Ha az nem elég, akkor jöhet a "mókolás".
Két gombnyomás után használhatod a wordpresst.
Köszi, már félkész az oldal, csak a szöveget írom.
Rackhost lett a nyertes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!