Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom megjeleníteni...

Hogyan tudom megjeleníteni Wordpress esetében a címke leírásokat a címke oldalán?

Figyelt kérdés
Keresgéltem, de nem igazán azt találom, amire szükségem van.
2021. jún. 14. 16:17
1 2
 1/13 Argloss ***** válasza:

Megeshet, hogy ehhez szerkesztened kell a témádat.

[link]

2021. jún. 14. 23:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, az nem gond.
2021. jún. 15. 11:00
 3/13 A kérdező kommentje:
A kód nem működik a functions.php -be írva, mert hibát okoz. Tudsz segíteni mi a gond? Nem erősségem a php. Köszi
2021. jún. 15. 12:05
 4/13 Argloss ***** válasza:

Ez így nem oda való. Ha kapcsolót szeretnél csinálni hozzá az jóval bonyolultabb.

Jó eséllyel a témádban lévő archive.php az ami a címkés megjelenítést adja, de lehet tag.php fájlod is. Igazából a témától függ, hogy pontosan hová kell pakolni, szóval nem tudok rá válaszolni, mert fogalmam sincs, hogy melyiket használod.

2021. jún. 15. 23:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Hestia-t használok, próbáltam több helyre is több kódot, de semmi. A "kategória leírás a lap aljára" kódja működik és azt a functions-ba kellett másoljam. Erre a címkés dologra nem tudok találni semmi működőt.
2021. jún. 16. 21:55
 6/13 Argloss ***** válasza:

Pedig ez megjeleníti a leírásokat:

[link]

2021. jún. 16. 22:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen ám de a termékek fölött, pedig alatta kellene. Sőt hogy néz ki, ha egy több ezer karakteres szöveg ott van a fejlécben? Erre használtam egy php kódot, ami a termékek alatt jeleníti meg és a fentit pedig elrejtettem.
2021. jún. 17. 09:47
 8/13 Argloss ***** válasza:

Vagy valami érdekességet csinál a másik kód, vagy elfelejtetted kiíratni a leírást. Próbáld meg így az archive.php fájlban:

<?php if( is_tag() ) { echo tag_description(); } ?>

2021. jún. 17. 15:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem történik semmi. Bocsi, ez nekem magas, én nem értek a php-hez, azért használok wordpress-et.
2021. jún. 17. 16:50
 10/13 Argloss ***** válasza:

Ebből nem derül ki, hogy mit csináltál és az sem, hogy hogyan tesztelted. Ez nem php hiányosság.

Teszem azt, ha az archive.php fájl első sorába raktad a kódot és csak ránéztél a böngészőben, akkor valóban nem láthatod, mert eltakarja a felső sáv. Ellenben, ha megnézed az oldal forráskódját (ctrl+u) akkor kiderül, hogy ott van. Akár még az is lehet, hogy olyan címkét nézel aminek leírása sincs.

No persze a "kategória leírás a lap aljára" kódjára sem derült fény, szóval passzolok akkor.

2021. jún. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!