Licit oldalt hogy tudnék költséghatékonyan készíteni?
Figyelt kérdés
Közepes számítástechnikai tudással.2010. aug. 25. 14:29
1/6 anonim válasza:
Az mit jelent hogy közepes? Mármint sokan tudják használni a world-öt meg a PS-t és azthiszik magukról hogy közepes... Kérdésedre a válasz: a leg költséghatékonyabban úgy ha te írod meg HTML+Java Script+PHP-ban ( programnyelvek)
2/6 anonim válasza:
Előző voltam... Ittvan egy kis ismertető a PHP-ról: [link]
A HTML-ról: [link]
A Java Script-ről: [link]
Az utóbbi nem annyira fontos de HTML+PHP Nélkül meghaltál és igen mind2 fontos! Nemlehet csak 1iket tudni és ha már PHP akkor MySQL is (adatbázis)
Ha nemtudod megcsinálni akkor nincs költséghatékony megoldás. De szerintem már le is tettél róla:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem tettem le róla :)
2010. aug. 25. 14:53
4/6 anonim válasza:
^^Ismét az vok aki postolta az első 2 választ. Nagyon helyes! Gratulálok az elszántságodhoz! Csak így tovább!^^
5/6 anonim válasza:
Ha ezt a gyakori kérdéseken kérdezed meg, akkor sehogy...
6/6 A kérdező kommentje:
Hozzá álltam már köszi a kommentet utolsó...
2010. aug. 29. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!