Hogyan tudok olyan honlapot készíteni, ami privát?
Figyelt kérdés
Tehát olyan privát holnapot szeretnék csinálni, ami privát, és csak én, vagy link birtokában lévő ember tud hozzáférni. Esetleg jelszóval védett, amit én csinálok, és csak azzal lehetne belépni. Van ilyen honlapkészítő?2021. máj. 24. 16:14
1/6 anonim válasza:
PHP, mysql... nagyjából ennyi kell hozzá... ez két programozási nyelv tudása,ismerete... ennek hiányában egy programozó, meg némi pénz (Azt, hogy mennyi az annyi, azt az igényeid szabják meg... meg pl. az, hogy te akarod-e hosszabb távon kezelni az oldalt, vagy mással akarod kezeltetni, az a más mennyit ért hozzá...) stb. stb. stb.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Wordpress honlap + membership plugin.
4/6 anonim válasza:
A létrehozott html filet a hdd-den őrizgeted és nem mutatod meg senkinek, nem osztod meg senkivel. Ennél privátabbat nem tudok.. ;-D
5/6 anonim válasza:
Apache htaccess, mögé pedig Publii-val összekattintasz egy oldalt, PHP sem kell, se adatbázis.
6/6 anonim válasza:
Mi a cél?
Mit tartalmazna a honlap?
Ha statikus tartalom, akkor az #5-ös válasza tökéletes.
Ha dinamikus de egyszerű megoldás kell akkor a #3-as válasza a megfelelő.
Ha pedig valami egyedi és bonyolult akkor az #1-es (tehát bízz meg az elkészítésével valakit aki ért hozzá). A php-mysql sincs kőbe vésve. Nem egy projektem van pl ami kinőtte a mysql funkcionalitását.
(A válaszokra adott értékeléseket ne nézd.. szokás szerint nem a hasznosságot tükrözik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!