Szakdolgozathoz valami weboldalt szeretnék készíteni egy adatbázissal. Valami időpont foglaló weboldalra gondoltam, de még ki kéne bővíteni további funkciókkal. Az lenne a kérdés, hogy milyen funckiókkal bővítsem ki?
Pontosan mit szeretnél, mert ez nem derül ki.
Én pl több időpont foglaló rendszert csináltam már weboldalakra.
Az időpontfoglalás önmagában semmi, az egy kiegészítő szolgáltatás valamihez. Ezt a "valamit" kellene kitalálni :-)
Ha nekem most szakdolgozni kellene, és webes projektet kéne csinálni, akkor 90%, hogy azt mutatnám meg, hogy hogyan kellett volna működnie a vakcina/oltópont regisztrációnak, eköré húznám az egészet, és ennek pl. része az időpont foglalás, de sokkal komolyabb dolgok is vannak benne (pl. oltópontok kijelölése a megadott adatok alapján - közel legyen, ha idős valaki, akkor méginkább.. meg ilyenek).
És ha mégsem "covidoznék", csinálnék egy p.o.c.-t egy elektronikus választási rendszerhez.
Mindkettő jóval összetettebb, mint egy webes projekt + adatbázis (mert szerintem mindkettőnek jól jön egy backend - ami ha nem akarsz túl sokat vacakolni, akkor lehet mondjuk egy másik webes projekt frontend nélkül API-val), de ebből biztosan jó szakdolgozat lenne, van aktualitása (meg némi fricskája, főleg, ha tényleg normálisan működik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!