Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyire nehéz ez a beadandó?

Mennyire nehéz ez a beadandó?

Figyelt kérdés

Most kaptam emailt, úgy hogy egész évben oktatás se volt.

"A beadndó feladat fő célja egy adatábzisra épülő, webes alkalmazás készítése PHP alapokon.

A beadandó feladat PHP nyelven készül, szkript alapokon!

A megvalósítandó projekthez tartozó adatmodell legalább 5 forgalmi adattáblát tartalmaz (a külső modulok által használt táblákon kívül). Az adatmodell legalább 3. normálformában van és modellben megtalálható az egy-több, valamint a több-több típusú kapcsolat is. A technikai okokból létrehozott táblák (kapcsolótáblák) nem tekintendőek forgalmi táblának.

A megvalósítandó projekt implementálja a CRUD műveleteket a forgalmi táblák vonatkozásában.

A megvalósítandó projekt nézetei reszponzívak (Bootstrap használata javasolt!).

A megvalósítandó projekt tartalmaz fájl feltöltési és letöltési funkciót (például PDF generálás, csv import és export az adatbázisra vonatkozóan).

A megvalósítandó projektben megjelenik a felhasználó és csoportkezelés."

Mennyire nehéz?

Mennyi idő lehet megcsinálni?

2021. máj. 5. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Mihez képest mennyire nehéz?

Ez egy átlagos nehézségű, pár délutánt igénybe vevő feladat annak, aki ezt tanulja.

"úgy hogy egész évben oktatás se volt"

Érdekes... én úgy tudtam, online oktatás van kb. fél éve.

Ja, hogy ez egyeseknek egyenlő azzal, hogy "nem kell tanulni, amit a tanár küldött e-mailben, azt meg el sem olvassuk", az már nem a rendszer hibája. Illetőleg felmerült bennem a kérdés, hogy ha netán tényleg igaz lenne, hogy nem tanultatok eddig semmit, akkor ez miért csak most realizálódott bennetek? Miért nem szóltatok már előbb mondjuk az igazgatónak, hogy nincsenek megtartva az online órák?

2021. máj. 5. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha van benne gyakorlatod, egy munkanapon belül(6-8 óra) meg lehet csinálni. Ha sokat gondolkozol a témán, meg minden apróságot ki akarsz rajta reszelni, akkor simán el lehet vele játszani egy hétig.

Különben ezt a beadandót hol kaptad? Nagyon érdekes ez a 'fordított' specifikáció: A gyakorlatban(munkahelyen) a konkrét probléma a kiindulási alap(pl gyógyszertár információs rendszere, stb.) nem pedig az, hogy hány táblád legyen...

Bárhol is kapod ezt, én személy szerint nem tartom szerencsésnek hogy így vannak megfogalmazva a követelmények.

2021. máj. 5. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne hogy hol kaptad a feladatot, mert így tényleg elég érdekes. Általában az adott feladat határozza meg hogy hány táblád legyen, de így hogy konkrétan leírja hogy legalább 5 aztán ezen kívül semmi info, így nehéz lesz.
2021. máj. 5. 12:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyetem.

Köszi a válaszokat.

2021. máj. 5. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:

ha FW / lib -ek használhatóak, könnyű.

Ha nem, akkor még a PDF export is izzasztó lehet. :-D

2021. máj. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!