Diviben, hogyan tudom eltüntetni a blogbejegyzés oldalakról a menüsávot?
A weboldalam menüjét testre szabtam először a Divi-Testreszabás résznél, de utána inkább megcsináltam a Divi - Teljesszélességű menüt (több szerkesztési opció miatt jobban tetszik). Hogy az oldalaimon ez a menü látszódjon és ne az elsőre (Divi - Testreszabás-ból) elkészített, átváltottam mindenhol Blank Page-re. Tehát az oldalakon szépen az általam felépített menü látszik.
Viszont a bejegyzések oldalán ezt nem tudom megcsinálni. Ha megnyitok egy bejegyzést az elsőre megszerkesztett menü látszik... És vagy azt szeretném, hogy a másik látszódjon, vagy azt hogy egyáltalán ne is látszódjon menü (az első opció jobb lenne persze, de a másodikkal is beljebb lennék)
A bejegyzéseknél nem találok olyan opciót, hogy Blank Page szóval nem tudom, hogy ott hogy lehet ezt kiiktatni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!