.net domainre is van privacy protection Magyarországon?
Arra gondolok hogy a .hu domainek esetében a whois adatbázis nulla személyes információt oszt meg magyar törvények miatt. (Kivéve ha céges)
Sajnos a .hu foglalt így .net-et választanék, kérdés hogy így minden személyes adatom nyilvános lesz? Név telefon lakcím stb.
Köszi a linket, de akkor a forpsi ezen kiegészítő szolgáltatása ha jól értem csak egy extra, alapból rejtve van a nyilvánosság elől, csak rendőrség meg ilyesmi nézhezti meg e nélkül?
"A WHOIS adatvédelem által védett domain névhez kapcsolódó személyes adatok rejtve maradnak harmadik felek elől is (rendőrség, bíróságok, ügyvédek, végrehajtók és egyéb jogi személyek számára engedélyezett a WHOIS-adatok megtekintése)."
Mert akkor ezt fölös megvenni, ők had nézzék meg ha kell, én úgysem tervezek bűnöző lenni :D
Én arra vagyok kíváncsi hogy az átlagember látja-e alapból.
Azért érdekel mert nem Forpsinál akarom venni, máshol meg nincs ilyen extra opció.
Tehát alapból látja-e az átlegember a [link] vagy hasonló weboldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!