Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » .net domainre is van privacy...

.net domainre is van privacy protection Magyarországon?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy a .hu domainek esetében a whois adatbázis nulla személyes információt oszt meg magyar törvények miatt. (Kivéve ha céges)

Sajnos a .hu foglalt így .net-et választanék, kérdés hogy így minden személyes adatom nyilvános lesz? Név telefon lakcím stb.

2021. febr. 28. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy mindenkinél így van-e, minden esetre a Forpsinál biztosan:

[link]

2021. febr. 28. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a linket, de akkor a forpsi ezen kiegészítő szolgáltatása ha jól értem csak egy extra, alapból rejtve van a nyilvánosság elől, csak rendőrség meg ilyesmi nézhezti meg e nélkül?

"A WHOIS adatvédelem által védett domain névhez kapcsolódó személyes adatok rejtve maradnak harmadik felek elől is (rendőrség, bíróságok, ügyvédek, végrehajtók és egyéb jogi személyek számára engedélyezett a WHOIS-adatok megtekintése)."

Mert akkor ezt fölös megvenni, ők had nézzék meg ha kell, én úgysem tervezek bűnöző lenni :D

2021. febr. 28. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
- "is", de ha a cél az, hogy az átlag ember ne lássa, arra "is" tökéletes
2021. febr. 28. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Én arra vagyok kíváncsi hogy az átlagember látja-e alapból.

Azért érdekel mert nem Forpsinál akarom venni, máshol meg nincs ilyen extra opció.

Tehát alapból látja-e az átlegember a [link] vagy hasonló weboldalon?

2021. febr. 28. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Na jó végül megvettem külföldről (namecheap.com) mert olcsóbb volt és "WhoisGuard" ingyenes és fel van tüntetve.
2021. febr. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!