Hogyan tud a weboldalam egy email-t küldeni az ott kitöltött adatokról és/vagy hogyan lehet az adatokat akár a webtárhelyre menteni?
Figyelt kérdés
Készítettem egy egyszerű űrlapot és nem tudom hogyan lehetne az adatokat vagy email-ben elküldeni vagy a webtárhelyre menteni.2021. febr. 8. 09:25
1/7 anonim válasza:
Ha ez nem feladat, hanem erre a funkcióra van szükséged, akkor miért nem linkeled a google-ben elkészített kérdőívet és az összegyűjti neked egy táblázatba a válaszokat.
Ha feladat, akkor ehhez hasonlóan [link] vagy, ha esetleg WordPress-t használsz, akkor akármelyik contactform bővítménnyel.
2/7 A kérdező kommentje:
Feladathoz kellene, ahol az egy email címet és egy jelszót kellene bekérni és ezt a két adatot egy email-re elküldeni vagy az is elég, ha az adatokat egy fájlba mentem. A html része már készen van, de ezt a küldés vagy mentés dolgot nem tudom, ebben kellene segítség.
2021. febr. 8. 09:47
3/7 anonim válasza:
A fenti linken ilyet találsz, csak a vesszőt töröld vissza a végéről. Ahhoz, hogy menteni, vagy küldeni tudd, PHP-t kell használj, szimpla HTML-ben ez nem működik. Vagy valami ilyesmi, de ezzel a helyi gép, vagy telefon levélküldőjét használja.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
Érdeklődés képpen kérdezem, hogy egy ilyen php-t nehéz készíteni? Mert ha nem, akkor megpróbálnám, például lementeni az adatokat könnyűnek tűnik, ebben (is) tudnál segíteni?
2021. febr. 8. 10:37
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Gépen nem tűnik bonyolultnak, szerveren hogyan nézne ki? Kell egy PHP szerver, oda egy php-t kell írni?
2021. febr. 8. 11:00
7/7 anonim válasza:
Bérelsz egy tárhelyet, rendelsz hozzá domain nevet és bűvészkedsz, de ezt nem ajánlom, mert kezdőként jobb a helyi gépen tanulgatni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!