Notepad++-ban hogy kell megnyitni a "bezárt" kis plussz(+) jeleket?
Figyelt kérdés
Tehát néha valamilyen gombkombóval becsukok mindent. Ez két ilyen olognál nagyon vicces, de 50 classnál már nem. Szóval hogy nyithatom ki az összeset, mert a menüben csak annyi van, hogy összes becsukása? Vagy az összes kinyitására nem gondoltak?2020. dec. 16. 01:03
1/5 anonim válasza:
Rányomsz a plusz jelekre egyenként. Nekem úgy visszanyílik.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de mint említettem, van vagy 50 darab, sőt több. Kényelmetlen. Erre kell lennie egy gombkombinációnak. Ha arra van, hogy az összeset bezárjuk, arra is kell lennie, hogy kinyissuk. Csak nem tudom, melyik lehet ez
2020. dec. 16. 03:04
3/5 anonim válasza:
Bezárás: Alt+0
Kinyitás: Alt+Shift+0
A 0-t NE a numerikus billentyűzeten nyomd, hanem balra fönt!
4/5 A kérdező kommentje:
3-asnak köszönöm, valóban így van :P
Mindig bezárom őket, mert alt+tabbal váltok progit. És néha a nullást benyomom:d
Thx
2020. dec. 16. 08:11
5/5 anonim válasza:
Nincs mit. Amúgy a Nézet (View) menüben benne vannak ezek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!