Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt olyan, aki ért a btit...

Van itt olyan, aki ért a btit 1.4.8 típusú torrentoldalhoz? Lenne kérdésem felé, a shoutbox.php-vel kapcsolatban.

Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 02:02
 1/6 Argloss ***** válasza:
76%
Ez a kérdés ilyen formában a társalgóba való nem ide. Írd le a kérdést ami kapcsolódik a kategóriához!
2020. dec. 8. 03:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Van, de elavult gagyi technológia. És nem látom, mi a kérdés. (És nehogy privátba merd leírni, mert akkor nem fogok válaszolni)
2020. dec. 8. 13:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez elég bonyolúlt, php tudással önmagában nem megvalósítható, csak abban az esetben, ha értessz kifejezetten ehhez a motorhoz, a felépítéséhez a működéséhez stb..

Szóval ahelyett, hogy lefáraszztjuk az embereket, aki dolgozott ilyen motorral, és mondjuk kcisit át tudta írni az alap shotboxot, annak várom üzenetét, avagy segítő szándékát.

2020. dec. 8. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, ismerem ezt a motort, 5 évig dolgoztam rajta.

De ettől függetlenül írd le a kérdést, ez nem freelancer munkaközvetítő oldal.

2020. dec. 8. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Rendben.

Egy kis nyilat szeretnék megjeleníteni, amire ha a felhasználó rákattint, beírja az input-ba a nevét, és a színt is. Afféle válasznyíl.

2020. dec. 8. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, négy napot vártam a válaszra.

Direkt nem írtam eddig. Nem érkezett válasz természetesen a kérdésemre, ezért is tartottam feleslegesnek a kiírását, emrt "szimpla" php tudással ezt nehéz lenne megoldani, itt a motort is ismerni kell.

Bár a kis nyílat megoldottam, tehát megjelenik, azt én sem tudom, hogy generálja le ezt a nyilat(Milyen kóddal), ami az aktuális emberke nevét jeleníti majd meg.

2020. dec. 12. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!