Van itt olyan, aki ért a btit 1.4.8 típusú torrentoldalhoz? Lenne kérdésem felé, a shoutbox.php-vel kapcsolatban.
Ez elég bonyolúlt, php tudással önmagában nem megvalósítható, csak abban az esetben, ha értessz kifejezetten ehhez a motorhoz, a felépítéséhez a működéséhez stb..
Szóval ahelyett, hogy lefáraszztjuk az embereket, aki dolgozott ilyen motorral, és mondjuk kcisit át tudta írni az alap shotboxot, annak várom üzenetét, avagy segítő szándékát.
Igen, ismerem ezt a motort, 5 évig dolgoztam rajta.
De ettől függetlenül írd le a kérdést, ez nem freelancer munkaközvetítő oldal.
Rendben.
Egy kis nyilat szeretnék megjeleníteni, amire ha a felhasználó rákattint, beírja az input-ba a nevét, és a színt is. Afféle válasznyíl.
Úgy érzem, négy napot vártam a válaszra.
Direkt nem írtam eddig. Nem érkezett válasz természetesen a kérdésemre, ezért is tartottam feleslegesnek a kiírását, emrt "szimpla" php tudással ezt nehéz lenne megoldani, itt a motort is ismerni kell.
Bár a kis nyílat megoldottam, tehát megjelenik, azt én sem tudom, hogy generálja le ezt a nyilat(Milyen kóddal), ami az aktuális emberke nevét jeleníti majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!