Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell belépőt készíténi...

Hogyan kell belépőt készíténi (külön-külön felhasználónként)?

Figyelt kérdés
Most fogok venni egy domaint. Célom készíteni egy klánháborúszerű játékot egy csoportal együtt, de nem tudom honnan csináljak belépőt. Tehát olyat, hogy ha rámennek és regisztálnak, akkor nekik "saját" oldaluk jelenik meg. Tehát mint a klánháborúba, legyen külön falvuk amit fejleszthetnek, stb. TEHÁT RÖVIDEN: kellene egy olyan belépő , ami felhasználótól függően az ő "karakterük" jön be.
2010. aug. 11. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a játék maga.Ha nem értesz a webes programozáshoz ez nem nagyon fog menni ,csak ha fizetsz valakinek ,h megcsinálja neked.
2010. aug. 11. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam egy ilyen játék készítésén gyakorlás gyanánt...

Ehhez szerver oldali programozást kell tudnod, nem is kicsit. :)

(egy alap játékhoz kicsit is elég, de ha azt akarod, hogy sokan játszanak, akkor jó ha valahogy szűröd azokat, akik csalni próbálnának, azt meg már egy kicsit nehezebb)

2010. aug. 11. 18:38
 3/9 anonim válasza:
Nézz utána különféle progizós leckéknek és onnan tanulj én erre egyébként a Delphit javaslom de keress szakértőt a környékeden.
2010. aug. 11. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Tudni kell a php-t :D

11 éves vagyok és leginkább tanulgatás céljából készítettem egy RPG játékot.A design kívül mindent én készítettem.

2010. aug. 12. 06:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Te 11 éves, milyen játékot készítettél? Megadod a linkjét?

2010. aug. 12. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Um... nem egyszeru feladat. Designeretek, grafikusotok, rendszerszervezotok mar van? -_-!

Adatbazis alapu szemlelet megvan?

Mert ha igen, a php resze mar "bakfity" :P

2010. aug. 12. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Írj egy privát e-mailt és ott...
2010. aug. 13. 07:56
 8/9 A kérdező kommentje:
daneefighter@gmail.hu
2010. szept. 15. 16:40
 9/9 A kérdező kommentje:

bocsi

0daneefighter0@gmail.com

2010. szept. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!