Webprogramozók, milyen általános látogatottságot lehet elérni egy profi weboldallal ?
#8 Én például igen, egy kisebb helyi építkezési vállalatnak csináltam weboldalt. Talán ha párszázan megnézik havonta már jó..
Teljesen felesleges, eddig minden munka a Facebook oldaláról jött be nekik. Feltételezem a weboldal látogatóik is a Facebook-on látták, hogy jé van weboldaluk is, meg is nézem.
A weboldalon keresztül üzenetet is lehet írni ahol az én email-em is megvan adva, de egyetlen egyszer sem érkezett ott semmi. Míg a FB oldalnál folyamat van mozgás.
Szerintem is maradj inkább a szórólapozásnál meg fb csoportoknál, meg más platformokon hírdetésnél, akár fb marketplace, jófogás, meg amiket fent írtak.
De ha a weboldal csak azért kell, hogy legyen mit írni a névjegykártyára és lenne ott némi portfólió munka is, akkor miért ne.. (ha nem bánod a kiadásokat)
11
A weboldal ma már csak arra jó ha normálisabb minőségű képeketakarsz a portékáról, nem alebutított facebookos minőséget de kb ennyi. Max 1-2 vásárlót hoz egy weboldal éves szinten.
Ez csak attól függ, hogy mennyire sűrűn fordulnak elő azok a problémák, amelyeket te meg tudsz oldani. Persze sok ember van, és így a nagy számok törvényei alapján előfordulhatnak zsúfolt napok is.
Sajnos az tény, amit az előttem hozzászólók is írtak, hogy egy weboldal nélküli agyhalott társadalomban élünk, ugyanis a Facebook-ot kifejezetten a lusta, gondolkozni nem is szerető, magamutogató embereknek találták ki.
Azelőtt és azután is lesz még valami a neten. Ezt azért mondom így, mert a YouTube-on 3 percenként felbukkanó dupla-reklám-blokkok élvezhetetlenné teszik azt is, hiszen pont a reklámok elkerülése végett mentek át az emberek a TV nézésről a NET-ezésre, csak hiába... :-)
Érdekes, ha valamit keresek a neten, akkor egy weboldalra irányít.
Facebookra meg szinte soha.
Bár ez lehet, hogy azért van, mert szinte sosem f-bookozom.
15
jah csak sokaknak már böngésző sincs a telefonján mert minek. Fb messenger inta app aztán szevasz.
Neked, 18 évesnek még más a fontos.
Amikor munkára használod a gépet, akkor megint más kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!