Wordpresbben megoldható a következő?
Figyelt kérdés
Szóval egy blog oldal lenne ahol a "látogató" regisztrációt követően írhat az oldalra , de kizárólag az engedélyezés után lenne látható az oldalon?
Ha igen hogyan?
Gondolkoztam egy sima űrlapban is ami az emailemre érkezne , de kicsit "szebb" megoldást keresek.
2020. nov. 14. 17:33
1/8 anonim válasza:
Pontosan hogy érted azt, hogy "írhat az oldalra"?
Mit írhatna: hozzászólást, bejegyzést?
2/8 A kérdező kommentje:
Természetesen hozzászólás funkció is lenne.
De én a tartalomra gondoltam.
2020. nov. 14. 21:25
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam , hogy ír egy bejegyzést , ami csak az engedélyem után lesz látható az oldalon.
2020. nov. 14. 21:26
4/8 anonim válasza:
Szia!
Itt egy cikk és videó, hogyan lehet megoldani azt, hogy mások tartalmat és hozzászólást írjanak a honlapodra/blogodba és jóváhagyásod után jelenjenek meg:
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm , ezer hála!:)
2020. nov. 14. 23:40
7/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudod , hogy wp fluent forms pro-val is megoldható ugyanez?
2020. nov. 15. 19:45
8/8 anonim válasza:
ez alapvető WordPress funkció. a sablon szempontjából nem kellene, hogy különbség legyen, a motor kezeli a tartalomgyártói szerepköröket és a sablon szintjén ez egyáltalán nem jelent különbséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!