Büntetőjogi ügyvéd vagyok, most szakviszgáztam. Hogy csinálhatok magamnak saját weblapot? Van rá valamilyen program?
Bérelsz egy jobb webtárhelyet + domaint,
és telepítesz rá egy WordPress CMS -t, hozzá keresel egy Theme -t,
lecseréled az alap tartalmat, képeket, logót...
Vagy megbízol egy fejlesztőt, "plakát" oldalakat "olcsón" össze hoznak már.
#3: erre azért akadnak elég felhasználóbarát tartalom kezelő rendszerek, amivel fejlesztői tudás nélkül is össze lehet ollózni egy egyszerűbb plakát oldalt.
Ha nem megy egyedül, nem akar időt belefektetni a technológia felületi elsajátítására, akkor úgy is fejlesztőhöz fordul.
Vagy majd idővel jönnek az új igények, amiket már nem tud megcsinálni, akkor...
#1 -es voltam.
Kérdező!
Mennyi időt szánsz a weblap elkészítésére?
6-7 oldalhoz szerintem:
Olcsóbb/könnyebb letölthető ingyenes html/css sablont keresned. És valakivel a kapcsolati oldalon minimálisan szükséges php kódot hozzá rakatnod...
Nyilván össze lehet lapátolni jó sok idő alatt valami szart, kérdés hogy egy ügyvédnek megéri-e 100 órát belefektetni olyasmibe ami egy fejlesztőnek mondjuk 5-10 óra. De ezt nyilván te is pontosan tudod, ezért nem is értem hogy miért írtad amit írtál.
Igen, de ha nem megy, úgy is fejlesztőt fog keresni.
Plakát oldal esetén meg lehet össze tudja hozni magának.
Tudom, hogy azon van a legnagyobb haszon, én is csinálom,
de nem ezt kérdezte, és nem fogom csak azért is lehúzni.
#8 mármint nem kérnél szívesen a munkádért pénzt?
Tiszta mázli hogy a zöldségtermelők pl. nem így gondolkodnak. Be is bhaszna, ha bemennék a boltba és a zöldségosztályon csak egy útmutató lenne hogy hogyan termeljem meg magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!