Miért nem látja a Html fájl a Css fájlt?
Figyelt kérdés
Van egy advertisement.php fájlom amihez tartozik egy advertisement.css fájl. Csak akkor látja a Css fájlt, ha lehagyom a "t" betűt a végéről. Tehát advertisemen.css nevet adok meg. És így hivatkozok rá a Php fájlban. Ha átírom advertisement.css-re és a Php fájlban is pontosan erre a névre hivatkozom akkor nem látja a Css fájlt.
Egészen hihetetlen számomra ez a dolog.
2020. okt. 5. 15:03
3/6 anonim válasza:
A leírt szituáció csak úgy lehetséges, hogy már van egy advertisemen.css a megfelelő helyen, az advertisement.css-t pedig rossz helyre töltöd fel. Vagy jó helyre kell feltölteni a fájlokat vagy jó elérési útvonallal próbálkozni.
4/6 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, hogy az egyik html fájlom elkezdett nem tudomást venni a css-ről. Nem tudom, hogy miért. Lokálisan volt megcsinálva. Átneveztem (csesződj meg alapon:D), és utánna működött.
5/6 anonim válasza:
Legtöbbször a browser által hibásab becache-elt file miatt van. Ürítsd ki a cache-t!
6/6 anonim válasza:
#!
A napokban nekem is volt ilyen, az 5-ös hozzászóló által javasolt módon csináltam én is és nekem megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!