Miért nem aktiválja a paypal fizetés után az előfizetést a honlapomon?
"Nem értek sokat ehhez, nem én csináltam"
Kérd meg azt aki csinalta, hiszen ő látja át a legjobban. Ezért kell egy fejlesztőnek dokumentálnia folyamatosan. Ha valami "szabadúszót" kértél fel, általában ott hiányoznak ezek a doksik. Egy normalis cégnél minden egyes változó le van jegyzetelve mi-mi... a doksi összerakás több idő, mint maga a feladat.
Mikor vissza irányítja a felhasználót, akkor kell vissza ellenőrizni a tranzakciót, valószínűleg itt akad meg a folyamat.
Ezt csak egy hozzá értő fejlesztő tudja neked kideríteni mi a gond, de én is azt javaslom azzal beszélj aki csinálta.
Már csak azért is, mert ha egy ismeretlen weboldal - api esetén első 10~20 ezret csak azért fogják elkérni, mert ránéznek.
Míg aki csinálta akár Garanciálisan is javíthatja, ha ő rontott el valamit, és nem az API változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!