Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem aktiválja a paypal...

Miért nem aktiválja a paypal fizetés után az előfizetést a honlapomon?

Figyelt kérdés
Van egy tartalom szolgáltatásért fizetős oldalam, vps szerveren van, a paypal eddig automatikusan aktiválta, a felhasználó megkapta az időkorlátos hozzáférést, de mióta újraindítottam a szervert, (persze lehet nem ez volt a baj), azóta nem működik. A fizetési oldalt benyitja, fizetek, vissza az eladó oldalához, majd nem aktiválja. Az érdekes az, hogy semmit se állítottam át. Most manuálisan tudom megadni a jogot. A paypal IPN-t küldi rendesen, "sent" státusz van, beállítások jók, maradtak, semmi nem módosult. Mit lehet a szerveren ilyenkor megnézni? Nem értek sokat ehhez, nem én csináltam, de sok mindent meg tudok csinálni, lehet csak egy pipa valahol és kész, azért írtam ki a kérdést. Webmin-em van, CPanelem nincs, ubuntu 18.04 op rendszeren. Lehet hogy nem bootolt valamit újraindításkor be a szerver? Egyszer megint újraindítottam, nem segített.

2020. szept. 30. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:

"Nem értek sokat ehhez, nem én csináltam"

Kérd meg azt aki csinalta, hiszen ő látja át a legjobban. Ezért kell egy fejlesztőnek dokumentálnia folyamatosan. Ha valami "szabadúszót" kértél fel, általában ott hiányoznak ezek a doksik. Egy normalis cégnél minden egyes változó le van jegyzetelve mi-mi... a doksi összerakás több idő, mint maga a feladat.

2020. szept. 30. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Mikor vissza irányítja a felhasználót, akkor kell vissza ellenőrizni a tranzakciót, valószínűleg itt akad meg a folyamat.

Ezt csak egy hozzá értő fejlesztő tudja neked kideríteni mi a gond, de én is azt javaslom azzal beszélj aki csinálta.

Már csak azért is, mert ha egy ismeretlen weboldal - api esetén első 10~20 ezret csak azért fogják elkérni, mert ránéznek.

Míg aki csinálta akár Garanciálisan is javíthatja, ha ő rontott el valamit, és nem az API változott.

2020. okt. 1. 08:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, majd rákérdezek, csak nem akartam várni. A fura ,hogy eddig tökéletesen müködött,és semmit nem állítottam, gondoltam, ha van tipp ránézek. Legutóbbi levelezésünkben annyit írt amikor beállította, hogy egy szerver komponens hiányzott.
2020. okt. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!