Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megèri web oldalt kèszíteni?

Tóni3 kérdése:

Megèri web oldalt kèszíteni?

Figyelt kérdés
Megèri ebbe időt vetni vagy reklámozni mekkora esèlyel lessz nekem ebből hasznom vagy majd el tudom adni? Mèg nagyon az elejèn vagyok mèg csak annak jártam utána hogyan kell megcsinálni egy weboldalt de viszont nem tudom miről szóljon esetleg tanácsot is meghalgatnák hogy mi lenne èrdekes 2020ban
2020. szept. 30. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ügyes vagy,akkor talán,ha béna vagy,akkor 1 kuka weboldallal több lesz a Googlen
2020. szept. 30. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Javaslom először ne komplett weboldallal kezdj, hanem kisebb részekkel. Pl. csinálj egy pár fejlécet, láblécet, hero image-t kezdetnek. Aztán haladj komolyabbak felé, mint pl. egy mini blogoldal létrehozása, egy űrlap például(utóbbiakhoz azt hiszem php ismerete kell), webshop kosárba rakás-eltávolítás funkció pl. (jó nyelv rá pl. javascript). Ismerkedj az elrendezésekkel, gyakorold a használatukat, abszolút/relatív pozícionálás. Ha nagyjából mindennel képben vagy és van rutinod benne, akkor láss csak neki egy komplett weboldalnak. Bármiből lehet jót kihozni. Fentebb írtam webshopot, blogot, de ezeken kívül is lehet, pl. egy fórumoldal, vagy egy termék promó oldala, egy zenekarnak az oldala stb. Ha komolyan bele akarsz vágni, akkor a Photoshopot sem árt alapszinten megtanulni használni.A megrendelő csinálhat olyat hogy felkér egy grafikust, tervezze meg a weboldal dizájnját, aztán te ezt kapod meg a grafikustól valamilyen formában (nekem általában ez psd formátum) neked pedig le kell programoznod pontosan ugyanolyanra és van, hogy neked kell szétszedegetni és kimentegetni a képeket. Azt is érdemes lehet eldönteni, hogy frontend(a weboldal megjelenéséért felelős) vagy backend(kb. a weboldal funkcióiért felelős) fejlesztő akarsz lenni, mivel némiképp eltér a kettő. Vagy fullstack fejlesztő, aki gyakorlatilag az előző 2 kombinációja.

Lehet ez így sok egyszerre, de nem olyan ijesztő mint amilyennek tűnik :D Egy kis gyakorlás és simán belejössz. Kezdetnek mindenképp ismerkedj meg a php,html,css és valamilyen szkriptnyelv használatával. Ez már egy stabil kiindulási pont, a többi meg majd jön természetesen :)

2020. szept. 30. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 0-ról kezded - még most tanulod, akkor pár év és jó tapasztalat lesz :)

Amúgy, ha egy népszerű oldalt csinálsz, aminek van látogatottsága (aktuális dolgok) és kevés vagy legalábbis nem zavaró reklám van az oldalra elhelyezve, akkor a megfelelő marketinggel profitot is tud termelni. Az, h később eladod az nagyon sok idő kell vagy nagyon jó ötlet.

2020. szept. 30. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es: hogy jön ide a Google? A weboldalak nem a google-n vannak :o
2020. okt. 1. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre ennyire általánosságban nem lehet megválaszolni.

Egyenlőre ha nem fektetsz ebbe pénzt, akkor max csak a vele eltöltött időt bukhatod el, max egy jó tapasztalat lesz. De így az írásod alapján tök laikusként belevágva nyilván nem te fogod az új Google-t vagy Facebook-ot feltalálni.

2020. okt. 1. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:

De ha már ilyen problémáid vannak, hogy ötleted sincs, abból azért nehéz.

Tudod szokták mondani, hogy egy jó játékkészítőnek nem kell más, csak valami ocska gép, sok sok pizza és kóla.

Ez nem kifejezetten a gazdagok játszótere, vagy nagy cégeké, akik ki tudják fizetni a programozókat, akár a webfejlesztőket. Alkoss egyedit, maradandót, olyant, ami szívből jön. Ha csak a pénzre mész rá, jogosan, de bukni fogsz

2020. okt. 1. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!