Megint foglalkozni kezdtem a hír írással van egy blogom többi lent?
Aki nem látta volna a hírt:
"Sokan hallottak már szőrgyekről rémekről tán még sokan hisznek is benne. A régi időkbe még jobban hidtek az emberek az ilyen szőrgyekbe rémekbe.
Össze szedtem pár szőrgyet rémet amibe régen hidtek és talán még ma is van nekik követője:
Sárkányok. Leg régebbi szőrgyek egyike. A Japánok nagyon hidtek benne és a kínaiak is nem hiába van annyi sárkányok képük. De vajon h gondolhaták h vannak ilyen lények? A válasz egyszerű: sokat ástak már akkor is az emberek és bizony hatalmas csontokra bukkantak. Na most ezek a csontok dinoszaruusz csont vázak voltak és erre hihette az ős kori ember h ez bizony valami sárkány. A képzeletükkel hozzá tették h hogy nézehett kis és egy kis mende mondával már tűzet is okádott. Amúgy a közép kori emberek is hittek benne lsd szent GYőrgy győzi a sárkány c kép Rafaellótól.
Óriási bálna polip. Hát ez már érdekesebb de szerintem azért hidtek benne jobban az emberek mert eleve a hajózás egy új dolog volt. Ne feledjük h eleve azt hidték h el tudnak jutni a Főld széléhez és le esik a hajólyuk. Hónapok sőt évek hajózása után meg betegedve be halucinálva láthattak már olyan lényeket amire azt hitték h óriási. Aztán haza értek és vagányabbnak akartak tűnni és el mesélték h majdnem fel borította a hajólyukat egy nagy polipp v pálna.
Őrdög: minden mende mondába ott vannak az őrdögkök. Valójában ezek valószínűleg olyan hobók lehettek akik vándor ként mentek ide oda és nem fürödtek. Bele voltak már őrülve a vándorlásba és azt hazudták magukról h ők az ördökök. Vólt aki el hidte és volt aki nem. De a tudatba bele ívódott h ezek a piszkos emberek az őrdökög.
Modernebbek:
Moly ember. Amerikába lakott álítólag és autósok látták. Sokat nem tudni róla csak azt h nagy szárnya vólt és olyan nagy nyelve meg szeme mint a moly embernek. Nem bántott senkit de jól meglyesztette az arra autózókat. Aztán se szó se beszéd el tűnt és soha többé nem látták.
JEti: A nagy láb de asszem erről már írtam. Erdőbe látták sokan nagyon nagy lába van olyan mint egy óriási gerilla vagy majom. Csínpánz. Azt állítják néhányan h filmre vették ekkor a filmen egy nagy lény szerepel aki szemmel láthatólag kerüli az emberi jelene létet. Nem bántott még senkit de szerintem egy fel fedezetlen erdelyi majom típusról van szó tehát valódi.
Luk Nesshi szőrny. Hát erről sokat lehetne írni de a lényeg annyi h a tóba állítólag lakik egy nagy lény akit vólt aki látott és vólt aki nem. A Lukch Nesi tóba lakik bece neve Nessi. Vannak róla képek is amiken elég nagynak tűnik. Az az igazság h azt is fejtegették már h tényleg lakik benne és úgy kerűlt oda h régen a kőrnyéken Tenger volt és el kezdett vissza húzódni és bizonyos ilyen ős lények ott rakadtak a tóba és azóta is vígan szaporodnak.
Csupa Kabra: Mexikóba lakik ki szívja a tehenekből az agyukat vérüket. A leg furcsább az h sebészileg pontos lukat harap a tehenek oldalára és úgy eszi meg belőlük a beleiket belsőségeiket. Sokan azt mondják h valójában a Kórmány kísérletezik így titkos akció keretein belűl a tehenekkel. Én személy szerinte ebbe a szőrgybe nem hiszek"
Jobb is ha nem hiszel, a Luk Nesshi szörny pedig nem modernebb mint a többi.
Ha rendes hírekben utazol, nagyjából sehogy nem fogsz a nagy hír oldalak elé kerülni.
Ha valami nagyon alternatív az oldalad, akkor meg azért nem.
De sok sikert kívánok!
az első (két) helyen mindig reklámot mutat a Google. oda úgy tudsz bekerülni, hogy fizetsz nekik érte, hogy ott mutasson. ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás.
ahhoz, hogy nem fizetett, organikus találatként első találat legyél, nagyon jól kell az egész oldalad felépíteni, mind technikailag, mind tartalmilag, leginkább ahhoz a témához hangolva MINDENT, amelyik keresési kulcsszóra első akarsz lenni. ha ez olyan kifejezés, amire sokan keresnek, akkor valószínű, hogy igen sokan, jó eséllyel régebben, több szakértelemmel és nagyobb erőforrásokkal is dolgoznak rajta, hogy ott elsők legyenek, így neked rosszabbak az esélyeid rá, mint nekik. itt sem lehetetlen, de nehezebb lehet.
olyan keresésre, amire kevésbé próbálnak optimalizálni, jobbak az esélyeid, de az is sok munkával jár.
keress rá és tanulmányozd a keresés optmalizálás, search engine optimalization, SEO szakirodalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!