Videó minőségét, felbontását hogyan lehet rontani, mielőtt elvégződik a fájlfeltöltés?
Ha kiválasztok 1 videót, akkor php-ban hogyan lehet a minőségét, felbontását rontani, hogy ne foglaljon olyan sok helyet a tárhelyen, miután feltöltöttem?
Googlen kerestem megoldásokat, de még nem találtam olyat, amit tudnék hasznosítani is.
Hogy ha nagyobb méretű videót próbálok feltölteni tárhelyen, akkor nem engedi, tölt és végül semmi. Localhoston viszont jó.
A rackhostnál kell beállítsak valamit?
Megy a monitorodon és felveszed egy telefonnal róla beállítva a felvétel előtt az alacsony minőséget.
Ez egy nagyon egyszerű troll módszer, a minőség és a felbontás garantáltan romlik a mérete is csökken ha megfelelő volt a felvételhez a beállítás.
De videó vágó vagy konvertáló programok biztosan tudnak ilyesmit.
#4 nem így akarja rontani a minőséget, csak a méretet akarja csökkenteni.
kérdező: amúgy ffmpeg, ahogy előttem is írták. ugyanakkor ezt csak vps-en fogod tudni beállítani
#4 kérjem majd meg minden felhasználót, hogy tegye meg ezt?:DD nem megoldás ez jelenesetben, de azért köszönöm
Ezt az ffmpeg-t én is megtaláltam, de ahogy a #6-os is írta, valószínűleg nem örülne neki a tarhely szolgáltató
#7 egyáltalán nem olyan ritka megoldás, egy csomó helyen megtörténik, hogy megkérik a felhasználókat, vagy inkább egyszerűen csak korlátozzák a feltölthető fájlméretet, felbontást, stb. hogy ezzel csökkentsék a rendszer terheltségét.
Gmail se véletlenül nem enged nagyobb méretű fájlokat csatolni a levelekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!