Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudnám az Ssl-t megoldani?

Hogy tudnám az Ssl-t megoldani?

Figyelt kérdés
Azon az oldalon vettem ssl-t ahol a hostom is van, de a domain nevem máshonnan van és ahogy pár videóba láttam mintha a domainhoz kénr hozzárendelni de akkor meg elbasztam mert nem ott vettem, hogy tudnám ezt megoldani ?

2020. szept. 19. 15:02
 1/3 Argloss ***** válasza:
Sok tárhelyszolgáltatónál a cpanel-ban hozzá tudsz rendelni tanúsítványt a weboldaladhoz. Az, hogy a tiédnél ez most hogyan van azt fene tudja. Írj az ügyfélszolgálatnak és kérdezd meg.
2020. szept. 19. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
SSL-t vettél? Ha már van tárhelyed akkor a szolgáltatót 99%-a ingyen adja ezt. Sőt, sajátot is tudsz teljesen ingyen. Le lettél húzva. ;)
2020. szept. 19. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 azért nem feltétlen.

mármint igen, a let's encrypt ingyen van az igaz, de nem tudod, hogy neki mire van szüksége. A fizetős ssl-nek is megvan a maga oka.

pl wildcard-ra lenne szüksége.

2020. szept. 20. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!