Mi lesz a honfoglalóval a flash megszünése után?
Oké.. Azért azt a cuccot átírni nem két óra lesz...
Semmiféle köztes megoldás?
Gondolom még nem készültek el vele. Valószínű. hogy HTML5 és JS alapokra fogják átírni. Sejtésem szerint béta verzióban lehetnek, nyilván nem élesítik míg hiba van benne.
A nehézséget igazából a csalás kiküszöbölése adja, mivel onnantól kezdve, hogy kliens oldalra kerül a játék kódjának egy része (oké, backend validáció marad nyilván) de a cheatelésre több lehetőség nyílik. Gondolok itt olyan cutom js kódokra, amik pl automatikusan kiválasztják a jó választ egy saját kérdés adatbázis alapján, ami a játékok számával "tanul". (de ez csak egy példa)
Mondjuk éppen ezért még azt is el tudom képzelni, hogy mobil platformos alkalmazást írják át úgy, hogy egy letölthető java-s alkalmazás lesz belőle és pc-n csak letöltés után lehet vele játszani. Nyilván az is "törhető" amúgy, de jelentősen bonyolultabb mint a böngészőbe letöltődött JS-t visszafejteni :)
Majd kiderül. Sok lehetőség van. Olyan online (amúgy flash-es) játékot is láttam már, amelyik saját "desktop app"-ot írt, ami gyakorlatilag egy firefox motor amiben integrált flash van. :D Nem szép, de óccó vót. :)
Kíváncsi leszek:)
Köszönöm a válaszokat
Én már másik kvízjátékra váltottam. Itt is lehet más játékosokkal és robotokkal is játszani, na meg van fejlődési és stratégiázási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!