Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Oktató jellegű weboldal...

Oktató jellegű weboldal készítés, pontosan hogyan ?

Figyelt kérdés

Van egy kis vállalkozásom, szépségipar szolgáltatás. Szeretnék létrehozni egy oktatójellegű weboldalt, ahol különböző leírások és videók lennének feltöltve a szakma fortélyairól, és hogyan tudom azt megoldani hogy fizetősen lehessen letölteni ? Tehát a beregisztrált vendég csak fizetés után lenne az oktató anyagok birtokában.

Ez gondolom majdnem olyan mintha egy fizetős programot töltenék le egy webhelyről.

2020. aug. 7. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hmm.. pedig mások mégis megoldják például játék csalásoknál amik vásárolhatok. ;)
2020. aug. 8. 02:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Már az oldalra se tudsz belépni, ha nem Te vagy. Ha meg változik valami vagy újrakod a gépet kérhetsz hwid resetet. Minden megoldható csak tudás kell hozzá...
2020. aug. 8. 02:20
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha meg változik valami vagy újrakod a gépet kérhetsz hwid resetet."

Csakhogy nem Te vagy a szűrő, hanem a széles nagyközönség. Ők pedig nem fogják érteni, hogy mi van. Panaszkodni fognak, és az ügyfélszolgálatot terhelik, hogy miért nem tudnak belépni. És magyarázhatod el egyesével mindenkinek, hogy mi a helyzet.

Más egy geekeknek szóló játékoldal célközönsége, meg egy női magaziné.

2020. aug. 8. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez oké, de böngészőből CSAK a böngésző "ujjlenyomatát" lehet lekérni. Böngészőt váltasz és már "új ember vagy". Ha ez alapján szűrnénk akkor csakis abból a böngészőből lehetne használni. Ez kinek jó? Én nem használnék olyan szolgáltatást ami annyira szivat, hogy még tabletről se tudok belépni... (vagy ha épp onnan léptem be akkor meg asztaliről nem).

2020. aug. 8. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!