Irl itemes gambling oldal készítése illegális lett?
Figyelt kérdés
Kerestem egy párat, találtam egy oldalt, ahol összevannak foglalva irl itemes gambling oldalak, de mindegyik van nem létezik vagy a domain eladó vagy levannak állva a szerverek. Illegális lett, vagy csak simán nincs benne profit. Főleg hogy a drakemall miatt eléggé lelett húzva az egész.2020. aug. 2. 15:55
1/2 anonim válasza:
Szerencsejáték illegális, ha nincs bejelentve. Jogot kell venni. Peldául a Pokerstars azért üzemelhet Magyarországon mert megvan a joguk/adóznak. Ellenben régebben pl a pkr.com nem akart fizetni, így nem engedhette a magyaroknak, hogy játszanak.
2/2 anonim válasza:
Ahogy előttem is írta, ide haza nagyon szigorú szabályozása van!
Pl. a FaceBook -on tipikus sorsolásos játékok (átverések),
azok 99% is teljesen szabályellenesen mennek.
A tárgybeli ajándéksorsolás bejelentés köteles,
és értékhatártól függően még adóköteles is.
A pénzbeli sorsolás, pedig ezen felül engedély köteles is,
és az első ft -tól adó köteles!
A szerencsejáték, ahol pénzért játszanának, ott pedig még ennél is szigorúbb, és magasabb adózást hoz.
Ezeket még a mikulásbácsi szerencsejáték monopoliumának megerősítésével szigorították meg nálunk.
Míg vannak országok, ahol semmi szabályozás nincs, csak a nyereség után be kell fizetni az adót, mint bármely tevékenység után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!