Kinek van ucoz-os honlapja?
Figyelt kérdés
És mi az URL-e?
Vagy tudtok jobb honlapkészítőt de ne tárhelyeset mert azt nem tudom, hogy kell
2010. aug. 2. 17:37
1/18 anonim válasza:
Lapunk.hu
toom, nem egy mlap, de ha ügyes vagy akk elég jó dolgokat lehet belőle kihozni. én tok segíteni ha kell. ha kell írj lécci 1 privát msg-t és akk megírom z msnem v emailom ;)
2/18 A kérdező kommentje:
kösz nem mert már voltam ott de elmetem elég rosz dolgokat mondanak ról de mi a te honlapcímed?
2010. aug. 2. 17:49
3/18 anonim válasza:
még vmi
az ucoz-t NEM ajánlom! sztem átverés és a WOT-ja is nagyon rossz.
4/18 A kérdező kommentje:
te hol csinálod?
2010. aug. 2. 17:50
5/18 anonim válasza:
7/18 A kérdező kommentje:
a lapunk-nál az a baj, hogy azt nem engedi, hogy pl. xy nevű ember regisztrált és akkor én admin meg nem tudom pl.: Moderátorrá előléptetni
2010. aug. 2. 17:54
8/18 anonim válasza:
a moderátor TE vagy. ha mindenképpen vki másra akarod bízni, akk megadod neki a login-t
9/18 A kérdező kommentje:
és miért jobb a lapunk tudom milyen de egy-két mondatba nekem valaki elmondaná?
2010. aug. 2. 17:57
10/18 anonim válasza:
pl 1 kattintással tucc szinte bármilyen extrát belevinni (pl fórum, reg, szavazások, blog, stb.) egységes lessz az oldalad, gyors szerkesztő (nem flash), tucc olyat csinálni, h az oldalakat csak a regelt felhsználók nézhetik / jelszóvédett, scriptblokkok, egyedi kinézet, favicon, EGYÁLTALÁN NEM KELL ÉRTENED A HTML-hez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!