Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha teljesen kezdőként állok...

Ha teljesen kezdőként állok neki HTML-t és CSS-t tanulni, melyik szöveg- és forráskódszerkesztőt érdemes használnom?

Figyelt kérdés

#HTML #CSS #forráskódszerkesztő
2020. júl. 10. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a Brackets vált be.
2020. júl. 10. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

VS Code, Atom, Sublime Text.

Szerintem ezek a lejobbak.

(Tényleg SZERINTEM! mielőtt még a sok idióta lepontozna, csak mert nem az ő kedvencét tartom jónak.)

2020. júl. 10. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
A VS Code nagyon jó, kezdőnek főleg a kódon belüli súgók meg a tutorialok miatt.
2020. júl. 10. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

A VS Code platformfüggetlen, az Emmet-plugin gyárilag ott van benne. A Live Server csomagot érdemes még feltenni, kezdésnek szerintem elég. Később egyéb specifikus csomagokat tudsz telepíteni, ha valamilyen keretrendszerrel dolgozol.

Emellett ezer más jó szerkesztő létezik, lehet, hogy neked egy másik válna be.

2020. júl. 10. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Én még tudom ajánlani a JetBrains WebStorm nevű alkalmazását is (van ingyenes - community verziója), ez is sokat tud segíteni.
2020. júl. 10. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Kb. ahány válaszoló, annyi félét fog mondani, Ugyanis erre nincs jó válasz. Kinek mi jön be. Én Windows alatt a Notepad2-t használtam, Linux alatt meg a GEdit-et, vagy a Midnight Editort. Totálisan ízlés kérdése. Nézegesd meg, hogy melyik milyen (ha ki nem is akarod mindet próbálni, nézhetsz róla leírásokat, képeket, videókat), és dönts a számodra szimpatikus mellett.
2020. júl. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!