Ebben a hibakódba kaphatok segitséget?
Figyelt kérdés
Parse error: syntax error, unexpected '$_POST' (T_VARIABLE) in C:\xampp\htdocs\registration\register.php on line 5
$name = $con->real_escape_string() $_POST['name'];
2020. júl. 2. 07:54
11/14 A kérdező kommentje:
Hogy lesz helyes?
2020. júl. 2. 10:42
12/14 A kérdező kommentje:
2020. júl. 2. 10:45
13/14 anonim válasza:
Kedves Laci!
Tegnap már részletesen leírtam, hogyan hozz létre feltételeket (pl hogy előre kirakod a blokkokat nyitó és záró karaktereket így nem téveszted el.
Azt is javasoltam, hogy kezd az ALAPOKKAL mert videóból másolva is folyamatosan szintaktikai hibákat vétessz.
Szerintem fogadd meg a tanácsom, mert így hiába válaszolunk a (60-70?) -mindegy- sokadik kérdésedre, kezdve a pizzériás html/css-től a mostani php-s problémákig.
Szivesen segítek, de ennek így nincs értelme szerintem.
amúgy: [link] a képen látszik hol a hiba. lemaradt a legvégéről a }
14/14 A kérdező kommentje:
Ma egy ember segít phpbe
2020. júl. 2. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!