Mi történt a google indexeléssel? Van nekik valami elérhetőségük?
Ezt azért linkeltem be hogy lássátok, nem csak a bloggerekkel bszakodik, hanem valami LETT vele.
Tavaly pl 5 perc után benne voltam a google be, és blogger ismerőseim is tapasztalják hogy mostanában nagyon késleltetve kerülnek be.
Ez azért rossz, mert addigra aktualitását veszíti a tartalom.
Van a google nek valami olyan support címe ahol válaszolnak is hogy "mi van? “
Rohadt idegesítő, hogy nagy lelkesen megírsz egy cikket, és vagy beindexeli vagy 4 hónap múlva, vagy egyáltalán nem indexeli, mint mostanában az esetek többségében.
De mondom, nagy oldalaknál is ezt csinálja:
Ne haragudj, közöm nincs hozzájuk.
Útálom ezt a rosszindulatú feltételezgetést.. Ez.. Ez.. Annyira rosszindulatú, nincs rá jobb szó.
Kérdésem kiírása előtt megnéztem hogy másnál is jelentkezik e ez a probléma, és igen, random belinkeltem az egyiket,(linkelhettem volna másikat is) hogy egyértelmű legyen hogy ez
Nem egyéni probléma.
Az már viszont az, amiket Te feltételezel a másikról.
Ok okozat, ment a minusz, és a jelentés is a kötekető, flegma, rosszindulatú kommentért.
Jó kérdés, bár most van valami átalakulás is a bloggernél is, de nekem sem indexel az esetek többségében. Vagy csak nagyon későn.
Tavaly én is egyből benne voltam a találatok között a poszt kiírása után.
Az idiótákkal meg ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!