Ezt miért dobja,Mi a hiba ebbe a sorba?
jajj anyám. ezt milyen videóból nézed? mert ez így biztosan nem fog működni.
ilyen @if() @endif csak template engine esetén használható (pl. blade) ezt a php interpreter nem fogja kezelni. pláne ebben a formában.
"endif"
nyitó és záró tag-ek kellenek oda. (bár nem szép megoldás, de a problémádat megoldja... amúgy használj template engine-t, pontosabban inkább használj keretrendszert ha már jobban belejössz)
gondolom még csak ismerkedsz a php-val
illetve sorry, korrigálom amit mondtam:
<?php if (condition): ?>
<?php else: ?>
<?php endif ?>
ez a szintaktika (régen) működött ha jól emlékszem. de 5.6 óta nem próbáltam sehol sem, mert azóta keretrendszert használok
Szóval az if feltételnél lemaradt a kettőspont.
itt van hozzá a doksi. [link]
megnéztem, támogatja a 7 (a doksi szerint)
szóval a #12-es hozzászólásom első felét hagyd figyelmen kívül, tévedtem. még most is elfogadott szintaktika ezek szerint (ettől függetlenül baromi "idegennek" érzem továbbra is. legalább 8 éve nem láttam ilyet sehol sem :D )
ott volt egy 8as ami veltlen került oda de most 3hiba is van amit nem értek
Igazából elég beszédes pedig a hibaüzenet.
Pontosan leírja mi a gond. Olyan indexre hivatkozol ami nem létezik.
a $_POST egy tömb. ennek a képen felsorolt három eleme nem létezik akkor mikor meghívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!